anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un ciobanesc mioritic si mereu cand ii dau drumul din cusca ma bat (joc) cu el.Mereu cand ma bat cu el face ca si cum ar vrea sa-mi sfasie carnea, dar niciodata nu a gandit asta dupa ce ma bat cu el (cand se plictiseste) e calm, sau cand il opresc eu, pur si simplu il iau in brate.Parintii si rudele spun sa n-am incredere in el ca facea prea urat dau eu am cea mai mare incredere in el.
El m-a muscat decat odata,ce zic muscat,asa nitel nici n-am avut semne, dar a avut si motiv, tata imi facuse un mini derdelus si eu eram sus pe el (era mic vreo 2 metri) iar cainele era jos,cauta cv mancare,gasise un os, iar eu am sarit pe el su picioru pe cap si ori ca avea os ori ca l-am speriat m-a muscat, cum am zis nu rau.Nu l-am lovit nici n-am avut intentia asta am vrut sa-l sperii si asta am si facut sa nu va imaginati cine stie ce,am sarit cu partea la genunchi...
Voi ce ziceti este normal sa maraie asa cand ma joc cu el, niciodata nu mi-a facut rau iar si eu ma intrebam odata si l-am lasat sa ma muste (in joaca noastra) si a muscat normal, in joaca.Deci ce ziceti sa am incredere in el? FUNDA :*

1 răspuns:
| NascutSaFiuTrist a răspuns:

Nu e nici un pericol asa face si al meu se joaca pur si simplu maraie si parca ar vrea sa ma muste dar nu strange rau sare pe mine cu labele si se bucura da din coada si nu trebuie sa il bati ca atunci prinde ura pe tine al meu a fost la cumnatu si tasu a dat in el si l-a muscat de umar i-a rupt umaru si de atunci nu i-l mai suporta in rest e ok. Nu ai de ce sa i-ti faci griji e normal sa se joace cu tine.