| deadman a întrebat:

Aproape in fiecare zi, cand vin de la scoala, in statia de autobuz(pe unde trece doar un autobuz), vad o fata extrem de frumosa, doar ca nu am avut curajul sa ma duc sa vb cu ea(asta se intampla de anul trecut adica din cls a9a, acum fiind a10a). Din cate am observat, si ea m-a vazut, pentru ca ultima oara cand am vazut-o, am ramas in spatele ei si ea s-a uitat dupa mine, sau de multe ori am observat ca se uita la mine...Voi ce credeti ca ar trebui sa fac? Si cum sa vb cu ea, ea stiind ca nu am bagat-o in seama timp de un an?

2 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Hey! Pai cea mai buna solutie ar fi sa intru pur si simplu in vorba cu ea. Sa o intrebi de vorba si de obicei fetele sunt atrase de baietii mai sensibili intr-un fel. Te duci la ea si ii zici exact ce ai zis si aici ca pana acum nu ai avut curaj sa ii vorbesti si ca de fapt o consideri simpatica, draguta. Iti place parul ei pantofii bla bla bla...Chestii din astea! Bafta!

| xNuiiDeTiinex a răspuns:

Te duci la ea, ii zici "buna, ce faci", si inventezi ceva ca sa o intrebi. De exemplu "imi poti spune te rog cat este ceasul? eu mi-am uitat telefonul acasa" Bafta