| Alice1122 a întrebat:

Sal TPU.As vrea sa va cer un sfat, la scoală eu aveam niște aptipilduri și le vreia pe cele mai faine dar eu nu am vrut sa ii dau asa ca după ora de fizica ea vreia sa ii cer scuze dar eu nu am vrut pentru ca dacă era invers ea sa fi avut aptipildurile nu ar fi vrut sa îmi dea nici măcar o steluța asa ca eu mereu speram ca dacă ii dau de la mine ce vrea va fi vreodată reciproc dar nu a fost asa, asa ca eu nu știu ce sa fac uneori cred ca nici prietene nu suntem deși ne înțelegem destul de bine va rog un sfat. Dau funda (sa știți ca nu m-am supărat pe ea pentru vreia aptipildurile alea ci pentru ca nu era niciodată reciproc), (scuze categoria)

5 răspunsuri:
| mada12 a răspuns:

Ok. deci happy in primul rand. reformuleaza tot ce ai spus, astfel incat sa aiba un inteles. si apoi mai pune odata "povestea" happy

| Yummi a răspuns:

Abia daca intelegi cv. si` pe bune acum abtipilduri. __________., P.S: ai scris gresit `aptipilduri`rolling on the floor)))

| Alice1122 explică (pentru Yummi):

Nu de abtipildurile ale m-am certat ci pentru ca aveam impresia ca profita de mine

| LoVeRainbowAnDmUsic a răspuns:

Deci in primul rand tu nu ai nici o vina. Faptul ca aptibildurile erau ale tale nu trebuia sa le dai ei pe cele mai faine.Ai procedat bine ca mereu iai daruit sperand ca gestul va fi reciproc.Eu cred ca nu este o prietena adevarata pentru ca una adevarata nu se supara pe tine doar ca nu i-ai dat niste aptibilduri, eu cred ca sta cu tine numai din interes.Si in plus ca ii urat din partea ei ca mereu a primti daruri de la tine sau chestii.ma rog si ea nu tia dat.Sa nici nu iti ceri scuze pentru ca nai de ce.Cel mai bine este sa daruiesti la o persoana care merita si te si rasplateste nu una care nu merita si este o prietena falsa. Sper ca tiam putut fi de folos.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok ok, deci.cine spune ca trebuie sa.i dai ei ceva? nu ti.a dat, nu.i mai da, ca e o speranta pierdutathinking si, daca esti ma apropiata de ea, spune-i lucrurile astea, si ca, sa.i ceri scuze, a fost ultima picatura, eu una i.as fi dat cu ceva in cap (si nu sunt violenta de felul meu)laughing