Pai sa o punem aastfel: daca bei un suc cola(sa zicem)-tot paharul are aceeasi consistenta, gust, culoare. La fel si omul(in teoria ca sufletul exista) sufletul omului nu este doar in inima cum ar putea zice unii...este in fiecare bucatica din om. Daca orice parte din om contine o anumita parte din suflet, poate ca sufletul prietenului tau, adus in zona lui in care energia lui inca persista, s=a simtit atras, si amintirile lui i-au patruns in subconstientul celui care a primit organul...deci da. Foarte posibil. Si s-ar putea ca si prietenul tau, acolo sus, te-a auzit si sigur 'ti-a pus o pila la D-zeu' deci, e foarte foarte posibil sa se fi intamplat asa ceva. exact cum la reincarnare, un animal si-ar salva stapanul cu pretul vietii. Da, s-ar fi putut intampla funda?
Poi.interesant ce ai zis
eu cel putin cred ca pr tai i-a parut rau si sa reincarnat
sper sa nu ma crezi nebuna...dar asa cred eu
Da o parte din sentimetele prietenului tau au raps in inima acesutia. iar cand inima a fost donata cel care a primit-o a primit odata cu ea si acele sentimente, gesturi si placeri. este adevarat cand se spune ca sentimentele vin din inima nu din creier. sper ca ti-am fost de folos