| Denis_1041 a întrebat:

Sal TPU azi de la scoala cand am terminat vreo 10 baieti s-au luat de mine erau toti in juru meu erau si vreo 2-3 namile si pur si simplu fara sa le fac nimic ma intrebau daca am tigari si eu am zis ca nu am si unu din ei mi-a dat o palma peste fata si eu pe urma i-am dat un pumn aluia fix sub barbie ala a cazut jos si pe urma iauo la fuga am fugit 500 metri si unu din aia ma ajunsese m-am oprit l-am prins de cap si i-am dat un genunchi in gura bine nu i-am dat doar unu i-am dat in jur de 5-10 pana sa nu mai poata ataca si mau prins ceilalti din spate unu mi-a dat una in fata si am apucat sa ii dau la unu un pumn fix in ficat na cazut dar sa indepartat bine eu inca luam pumni ba in fata ba in abdomen pana am prins ocazia si i-am prins la o namila una fix sub centura si iar am luat-o la fuga si pe urma nau mai fugit dupa mine si acum ma gandesc ce o sa se intample maine pls Sfaturi? bine eu fac cursuri de K1 da ma gandesc ca azi au fost 10 maine 30 cine stie cine se mai nimereste sa mai fie printre ei ce sa fac pls spuneti-mi

3 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

In primul rand tin sa te felicit pentru "rezistenta", nu sunt eu fanul violentei, dar oricum felicitari, mai ales ca nu esti tu de vina. Acum ca i-ai lovit posibil sa isi doreasca razbunarea deci eu zic sa fii gata, vorbeste cu directorul sau cu dirigintele si poate se rezolva si schimba drumul spre casa, asta pentru a evita intalnirea la vreun colt de strada, de asemenea nu merge singur, mergi cu prieteni care stii ca duc si ei la bataie. Pacat ca nu poti discuta cu ei, pentru data viitoare, tine o tigare la tine big grin Succes si daca nu se rezolva, mergi la politie.

| Jokyo a răspuns:

Eu zic sa apelezi la politie omule... alta scapare nu ai!

| petrescuionut a răspuns:

Maine adunati pe cei mai buni prieteni colegi care sti ca poate sare pentru tinehappy si vb cu direcotru sa va cheme pe toti in cabinet si sa lamuriti vb cu parinti sa vina la scoala sa vb cu ei pentru ca ei au inceput braavo le-ai dato bine happy