Mdea...nu cred ca este o rusine, eu de ex:am 16 ani si am inaltimea undeva de 1. 60, 55kg.in fine
la inceput imi ziceau si mie ceva de genu acesta... dar nu erau decit gurile rele invidioase, sincer mi-am luat inima in dinti si le-am rs cu aceeashi moneda si din acel momont nimeni nu mai zice nimic...ba chiar unii ma intreba cum am facut sa cresc asa de inalta.si plus la asta ma ajuta sa imi duk la bun sfirshit dorinta de a deveni fotomodel:-D
sper sa ai curaj sa treci peste aceste dificultatzi, si pot sa iti mai dau un sfat viata este un drum cu urcusuri si coborisuri, iar aceasta este doar o cotitura la care tu trebuie sa faci fata cu brio...in viata te asteapta multe si nu trebuie sa te dai batut de acum
Simplu! Du-te la sala! Io am aproape 1, 70 si aproape 70kg. Eu asa as face in locu' tau
Frate parerea mea e urmatoarea: NU TU ESTI MARE, EI IS MICI. Ei sunt idiotii pentru ca te jignesc. nu trebuie sa fii complexat din cauza inaltimii. daca aveai 19 ani si 1. 60 ziceam si eu. dar asa.esti barbat bine Stai linistit si nu-i baga in seama pe toti retarzii.
Dragul meu, bine ca nu esti fata (cu aceeasi inaltime si aceeasi greutate) Dar ca baiat cred ca arati super. E bine sa fii inalt. Eu am avut un coleg de servici cam de 1, 85 si de 100 kg... Tipul era frumos, chiar daca era asa de mare, mureau femeile dupa el. Trebuie sa ai incredere in tine...Si lui ii ziceau ceilalti baieti ca arata ca un dulap sau ca un butoi, dar lui nu-i pasa si avea un succes nebun la gagici. Sper sa inveti sa ai incredere in tine, sa ai alta atitudine. Te pup
Neata . sunt fata. si pot spune ca e super. si eu am un var care are in jur de 20 de ani. si are 1'95 si merge la sala si se mentine super bine. parerea mea e ca. sunt mai draguti baietii inalti si prietenul meu e destul de inalt
De dat inapoi nu poti asa ca incearca sa gandesti pozitiv si obisnuieste-te cu ideaa si daca toata lumea zice asa. aratale ca tie chiar iti place si nu te deranjeaza si daca nici asta nu mere . poti sa le raspunzi pur si simplu cu aceeasi moneda. nu stiu cum sa-ti explic. dar poti sa zici ceva ce ii deranjeaza si pe ei. si sa vezi ca vor cam uita sa-ti zica asa. sau daca nu. macar radeti amandoi si nu doar celalat