anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa fac pentru a nu mai fii timid? Sunt timid deoarece nu imi place cum arat si asta ma deranjeaza si imi pierd increderea in mine,din cauza la asta pierd foarte mult, si nici nu imi place sa imi fac poze straight face

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt timida, si nu-mi place sa fac poze...
Nu toata lumea e perfecta.Incearca sa fii tu insati.
Cu timiditatea pierzi multe lucruri.

| Stassy a răspuns:

Heytongue
Uite, si eu am aceeasi situatie ca tinetongue. Si eu sunt timida si nici nu prea arat bine, dar asta nu ma impiedica sa fiu eu insami. Daca prefer sa evit anumite situatii doar pentru ca sunt '' mai retrasa'', ei bine asta sunt eu happy
In timp, daca te acomodezi cu ideea asta, o sa devii mai putin timid. Poate esti asa din anumite lucruri, sau pur si simplu asta e genul tau.
Incearca sa-ti dai seama dc esti asa si o sa vezi ca in timp o sa depasesti situatia.Eu iti recomand sa nu te schimbi happy Incearca sa fii tu insuti.

| Meaningful a răspuns:

Tupeul e defectul oamenilor mici. E mult mai usor sa ai tupeu, sa calci pe cadavre pentru a obtine ce vrei de la viata. Dar toate au un pret.
Timiditatea, un defect al oamenilor mari. Oamenii care vor sa reuseasca in viata fara sa ii raneasca pe cei din jur.
O sa fii fericit cand o sa te accepti asa cum esti si o sa intelegi ca nu e nimic gresit in asta.
Timiditatea e un stigmat pe care ni-l pun ceilalti prin felul lor de a ne trata.
Esti timid in preajma oamenilor care simti ca nu te-ar intelege si in fata carora nu poti fi sincer si deschis.
Lucian Blaga nu a vorbit pana la 4 ani. Iar cand a deschis gura a inceput sa vorbeasca precum un om matur.
Intrebat de motivul pentru care nu a vorbit pana atunci, acesta a replicat : '' - Ca sa radeti voi de mine?''
Acesta a fost motivul pentru care si eu am fost un timid toata viata.
Ramai un timid insa pana in momentul cand simti ca apartii de ceva, cand vezi ca sunt si oameni care te pot intelege, care simt la fel ca tine, care cred in aceleasi lucruri si care vor sa ofere mai mult decat sa primeasca.
Odata ce vei gasi niste oameni la fel ca tine, mai putin vorbareti, mai retrasi, oameni sufletisti, oameni atrasi de arte, de pictura, de poezie, de lucru manual, de natura, viata ta va deveni incantatoare.
Important este insa sa cauti si sa te apropii de ei. Pentru ca la fel de mult ca si tine se tem si ei. Cineva trebuie sa faca primul pas. De ce sa nu fii tu? Altfel nu se stie cate momente frumoase alaturi de acesti oameni care te-ar intelege ratezi.
Alaturi de oameni care simt la fel ca tine si care stii ca te apreciaza la certa ta valoare, simti ca poti tine piept intregii lumi.
Pentru ca si sa esuezi aducerea la realitate a unui scop maret e glorios.
Iar prietenii acestia te vor imbratisa si felicita pentru ca ai acceptat provocarile vietii, pentru ca vrei mai mult, pentru ca esti un invingator.
Simplul fapt ca iubesti oamenii si iti pasa te face sa fii un invingator.
Tu esti unul dintre cei care vor conduce omenirea spre adevar.
Fa primul pas acum. Cauta in jurul tau acei oameni in preajma carora ai simtit ca poti fi tu.
Si nu mai astepta, cauta-i, suna-i, intalneste-i, impartaseste cu ei nesigurantele tale si propune-le sa va intalniti mai des, sa faceti diverse activitati impreuna.
Importanta este nu parerea celor din jur ci parerea acelora care conteaza, iar aceia care conteaza te vor incuraja cand faci cel mai mic progres si nu te vor batjocori precum o fac cei care te considera doar un timid.
Un timid vorbeste putin astfel ca gandeste infinit mai mult decat o gura goala pe care o gasesti la fiecare colt.
Asta inseamna ca tu esti un burete de informatii.
Odata ce capeti si incredere in tine, tu vei fi un lider, vei fi mai puternic decat toti acesti oameni care vorbesc prea mult si gandesc prea putin.
Si cel mai important, asa cum bine spunea un mare om : '' Puterea e necesara doar pentru a face rau. In rest iubirea, e tot ce iti trebuie. ''
Tu esti un invingator pentru ca vei sti sa fii umil chiar si de ai avea toate bogatiile acestui pamant.

| Miiiiiiiiiiu a răspuns:

Nu mai fii tipid. Prinde tupeu si arata-le prietenilor tai cat de curajos esti. Chiar daca nu arati asa bine, nu-ti fie frica, nici unul nu e perfect, fiecare are o calitate. Sper ca te-am ajutat happy

| FrozenStar a răspuns (pentru Miiiiiiiiiiu):

Pai da, de mult incerc, dar nu pot sa scap de asta indiferent cat de mult as vrea

| Miiiiiiiiiiu a răspuns (pentru FrozenStar):

Fa doar ce ti-am zis eu si prinde curaj. puppy dog eyes