Buna Pufu
Pai... ceaiul de tei ar fi o solutie...
Dar daca te culci mai devreme te scoli mai tarziu...
Pentru ca daca te culci mai devreme organismul e obosit si se odihneste mai mult!
Si un pahar de Lapte cu zahar cald sau o cana cu ceai de tei iti va face bine!
Succes si spor la dormit
Somn usor!
Dar de ce să dormi mai mult? Dacă simți nevoia, dormi, dacă nu simți nevoia, nu dormi! Care e problema?
Baftă
Buna si mie mi s-a intamplat la fel,e din cauza ca in timpul scolii te trezeai devreme si asa te-ai obisnuit.Culca-te cand iti e somn si daca te trezesti la o 8:30 si esti obosita spala-te putin cu apa rece pe fata si o sa iti revii.O sa vezi ca o sa dormi din nou mult,ca asa am patit si eu.Si poti sa mai dormi putin dupa-amiaza si gata.Numai bine.
Buna si mie mi s-a intamplat la fel, e din cauza ca in timpul scolii te trezeai devreme si asa te-ai obisnuit.Culca-te cand iti e somn si daca te trezesti la o 8:30 si esti obosita spala-te putin cu apa rece pe fata si o sa iti revii.O sa vezi ca o sa dormi din nou mult, ca asa am patit si eu.Si poti sa mai dormi putin dupa-amiaza si gata.Numai bine.
Iti recomand CEAI DE TEI de la ala o sa dormi mai mult ca sigur. Iti garantez si e natural 100%
Please funda
Pai probabil inseamna ca organismul tau e odihnit si nu ai nevoie sa dormi pana la 1 dupamiaza.
S-a efectuat un studiu si jumatate de ora dormita ziua este echivalenta a 1 ora dormita noaptea. Si alt studiu a spus ca in momentul cand esti obosita sau obiosit, mai bine dormi mai putin decat mai mult ca altfel te trezesti mai obosita sau obosit. Acum nu stiu daca te-am ajutat dar nu trebuie neaparat sa dormi mai mult. Daca te trezesti la 8 inseamna ca organismul tau asa s-a obisnuit. De ce incerci sa-i dai peste cap „orarul"? N-are nici un sens sa te trezesti mai tarziu.(fara suparare ) Sper ca te-am convins!
Curious1324 întreabă:
croissant întreabă: