| Qwertyuop2389 a întrebat:

De ce am devenit atat de sensibil la certuri iar de fiecare data când vad răutate in jurul meu devin și eu trist? Ca nu prea îmi place, as vrea sa îmi pese mai putin

4 răspunsuri:
| alin131 a răspuns:

Esti mai sensibil si te afecteaza cearta. Nici mie nu imi place, si incer sa aplanez conflictele cand le vad.

| Qwertyuop2389 explică (pentru alin131):

Cum as putea sa nu ma mai simt afectat? Adică e destul de naspa, și pana acum nu mi s-a mai intamplat...

| alin131 a răspuns (pentru Qwertyuop2389):

Mai, eu cred in Iisus Hristos si de fiecare data cand imi este greu cu El vorbesc. Ma rog la Dumnezeu Tatal cel din ceruri, ma rog la Iisus Hristos si ma rog si la Maica Domnului. Si mai am si ingerasul pazitor care ma ajuta si vorbesc si cu el.

Daca ti se pare exagerat ce fac, nu te nimic, eu asa sunt.

Dar simt ca Dumnezeu nu m-a lasat niciodata si fizic am fost scapat de la moarte de 7 ori pana acum de catre Iisus Hristos.

Aud crestini ortodocsi care spun ca ei nu au pe nimeni, dar il au pe Dumnezeu. Da, sa ai prieteni si familie e foarte frumos, dar trebuie sa te astepti ca poate un prieten sau o persoana din familie te va dezamagi, insa Dumnezeu e alaturi de tine mereu.

Roaga-te la Iisus Hristos sa te intareasca si sa te ajute. Eu m-am lasat de fumat (ca sa iti dau un exemplu) dupa ce l-am rugat pe Iisus Hristos sa ma ajute si m-am lasat de fumat in 15 minute. Si cand imi mai venea sa fumez, citeam din Noul Testament si imi trecea gandul. Dar cand m-a ajutat sa scap de fumat am simtit ca nu am fumat niciodata si nu aveam dorinta sa fumez... Numai ganduri mai imi treceau uneori prin cap...

| Laura992 a răspuns:

Poate pentru ca ti-a ajuns si te afecteaza. Nu pune la suflet si nu o sa te mai afecteze.