| deadman a întrebat:

Deci..imi place de o fata si de cam 2 zile imi petrec timplul la scoala mai mult cu ea.Chestia e ca nu stiu daca ma place si ea si sper sa nu ma perceapa doar ca un prieten.Azi de exemplu in una din pauze mi-a chemat sa iei cu ea si inca 2 prieten afara cea ce chiar nu ma asteptam, iar in alta pauza m-am plimbat cu ea si cu o prietena prin curtea scoalii.Ce sa fac ca sa nu perceapa ca un prieten si cum sa ii arat ca vreau mai mult decat sa fim prieteni? De exemplu e ok daca atunci cand ma plimb cu ea sa ii pun mana pe sold si sa o trag spre mine sau chestii de genul asta? Chestia este ca imi este si frica sa ma respinga? Din comportamentul ei reese ca ma place putin, dar asa cred.

2 răspunsuri:
| dorin1990 a răspuns:

Salut! trebuie sa fi tu insuti, fa primul pas tu vezi cum reactioneaza, se va simti surprinsa daca o saruti asa instant fara sa se astepte plus ca iti poti da seama din asta daca continua sarutul inseamna ca te place asta ar fi un indiciu! tupeu si spune-mi ce ai rezolvat.incearca sa fi doar tu cu ea sa o chemi intru-un parc.

| FreundundM a răspuns:

Foarte usor, curteaz-o.