Sa o luam de la bazele problemelor tale: timiditatea. Timiditatea e caracterizata printr-o frica absurda ca s-ar putea intampla ceva rusinos in urma actiunilor tale. De ce sa-ti fie frica? Ce se poate intampla asa de rau incat sa-ti fie frica? Dupa cum am mai spus si altora care au problema ta, traieste clipa, prezentul, nu mai sta cu gandul la consecinte. Daca tu iti imaginezi ca totul va fi bine si ok atunci asa va fi, pentru ca tu influentezi viitorul prin acitunile tale. Normal ca atunci cand esti cuprins de timiditate nu mai gandesti limpede si totul pote lua o intorsura urata. Sper ca te-am putut ajuta sa treci peste acest mic obstacol in calea fericirii tale
Nu cred ca are de ce sa iti fie rusine in realitate pentru ca esti acelasi om ca si pe net. Fi mai increzator in tine :*
Get some atittude, Dude. Du-te la o fata zii "salut" sau "ce faci?" fara sa iti fie fricaAdica ai putin tupeu si incredere...ce se poate intampla? Doar fa-o si vorbeste cu fetele ca pe mess.
Esti weird cum sa dai buna ziua la o fata? Srly pe ce lume traiesti? Esti amuzant dar timid in acelasi timp nu vrei tu sa suck my dick?