| timidul095 a întrebat:

Sal tpu..Deci sa incepem cu inceputul..SUNT FOARTE TIMID in preajma fetelor..Aceasta problema o am doar in face2face, ba chiar pe mess,xat, si alte d-astea toate fetele ma considera un tip amuzant, cu simtul umorului, etc.Dar cand e sa dau de o fata cunoscuta pe strada mi-e rusina si sa ii dau buna ziua..Nustiu ce sa fac sa numai fiu asa, adica pe mess, chat unele fete ma crd dragut si n-am nicio treaba sa vorbesc cu ele si in face2face imi este rusine si sa trec pe langa ele

4 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Sa o luam de la bazele problemelor tale: timiditatea. Timiditatea e caracterizata printr-o frica absurda ca s-ar putea intampla ceva rusinos in urma actiunilor tale. De ce sa-ti fie frica? Ce se poate intampla asa de rau incat sa-ti fie frica? Dupa cum am mai spus si altora care au problema ta, traieste clipa, prezentul, nu mai sta cu gandul la consecinte. Daca tu iti imaginezi ca totul va fi bine si ok atunci asa va fi, pentru ca tu influentezi viitorul prin acitunile tale. Normal ca atunci cand esti cuprins de timiditate nu mai gandesti limpede si totul pote lua o intorsura urata. Sper ca te-am putut ajuta sa treci peste acest mic obstacol in calea fericirii tale happy

| Bianca_4925 a răspuns:

Nu cred ca are de ce sa iti fie rusine in realitate pentru ca esti acelasi om ca si pe net. Fi mai increzator in tine :*

| Channel a răspuns:

Get some atittude, Dude. Du-te la o fata zii "salut" sau "ce faci?" fara sa iti fie fricalaughingAdica ai putin tupeu si incredere...ce se poate intampla? Doar fa-o si vorbeste cu fetele ca pe mess.

| Iloveprostitutes a răspuns:

Esti weird cum sa dai buna ziua la o fata? Srly pe ce lume traiesti? Esti amuzant dar timid in acelasi timp nu vrei tu sa suck my dick?