| Spiku a întrebat:

.
dupa cum stiti sunt nou in skl si multe fete vor sa fie cu mine si alte chestioh go on, mda partea grea acum vnesad. da e o fata pe care chiar o iubesc.nu o plac. o iubesc. ea e prietena cu cea mai figuranta si fitoasa fata din skl. si cred ca o impiedika sa fie cu mine.aseara cand am iesit de la skl ea era de serviciu pana la ora 7 si eu am intrebat-o daca doreste sa stau cu ea de serv si cu o colega de la ea din cls.sithinking a zis Da.normal eram fericit:X.am vorbit multe chestii pana a vnt la mine si m-a luat in brate:X era in al 9-lea cer. cand dupa 5-10min primeste mesaj de la o prietena de ei(cu care am fost eu impreuna si ma mai place) ca e curva ca nu stiu ce nu stiu cum ca sa nu mai vb cu ea din cauza meahappy a cazut ceru pe mine cand am vzsad. am intrebat-o daca e sup nu stiu ce nu stiu. am luat-o in brate si ne-am dus dup un colt. i-am zis asa"mai, daca zici ca simti aceleasi sentimente pentru mine, dk nu vrei sa fim impreuna? ea"pentru ca nu ne cunoastem asa bine"ne-am luat in brate si am mers din nou langa colega ei de servici.(pana aici oricine intelegea ca fata ma place nu? si eu la fel am inteles) ok ajung eu akas cand vad ca ma suna o prietena de-a ei care a fost de servici cu ea si imi zice ca vrea kriss(fata dupa cae sunt topitoh go on) ca vrea sa-mi zica cevahappy si intru in conf cand imi zice"luci eu nu simt absolut nimic pentru tine.scuze. si mai e un motiv pentru care nu vreau sa fiu cu uh.,, prietena mea te place"cand am auzit am takuthappy si le-am zis ca nu mai pot sa vb.,, si am inceput sa planghappy e 2a fata dupa care plangsad nu ma puteam oprii ma gandeam la km ma lua in brate si km o luamsad eram distrussad.,, acum sa va intreb pe voi? credeti ca ma place? a zis ca nu simte nimic pentru mine ca sa nu se supere prietena ei? ce sa fac sa o cuceresk? plzz ajutati-masad dau fundita. chiar o iubesc pe tipa aia si nu am putut dormi deloc toata noaptecrying mersi

Răspuns Câştigător
| absoluta a răspuns:

Astea sunt iubiri trecatoare. Imi amintesc de mine ca eram la fel cand eram la scoala. sa trecem la subiect happy. eu cred ca ea te place dar problema este prietena ei care in acelasi timp ii place de tine. acum kriss vrea sa faca pe fata buna si sa ii dea inaintare prietenei ei. dar tu daca o iubesti nu ezita sa ii spui asta. spune'i prietenei ei ca esti indragostit de kriss de fata cu ea. incearca happy.

10 răspunsuri:
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

In general fetele incearca sa isi salveze prietenia, mai ales daca este vorba de doua prietene care plac acelasi baiat, si una dintre ele cedeaza intotdeauna... oricum cred ca totusi are sentimente fata de tine numai ca vrea sa evite vreo cearta cu prietena ei. Nu te descuraja poate ca totusi in cele din urma, daca intr-adevar tine la tine, nu va putea sa stea deoparte...nu stiu nicio fata care ar putea in fata unor sentimente adevarate happy

| adsfsf a răspuns:

Oh my god scrii ca un cocalar.

"dupa cum stiti sunt nou in skl si multe fete vor sa fie cu mine si alte chesti"

Seriously.

| krysy a răspuns:

Ce poveste de dragoste... casa de piatra rezolvi tuwinking

| krysy a răspuns:

Da-o dreacu pe prietena aia du-te scoipo intre ochii si spune-i lui kryss ca o iubesti

| trixie13 a răspuns:

Problema asta o are si o pr. ft buna de-a meahappyun baiat i-a cerut prietenia, iar prietena noastra "X" cand a aflat ca intrebat daca se baga cu el, ea fost intr-un fel distrusa...Nu poti sa renunti nici la o prietenie... Dar eu zic ca e mai importanta dragostea.Eu zic ca te place, fetelor uneori le e greu sa-si spuna adevaratele sentimente, gandeste-te ca daca i-ai spune prietenei ei ca o iubeste ea ar spun imediat si eu si s-ar gandi sa va cuplatihappynoroc in dragoste sper ca te-am ajutat:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai asta anonim ...de cat iti permiti sa faci lumea proasta? si da frt prietena ei e chiar asa cum a ziswinking. app nu cred ca il cunosti ca sa vb asa de elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bwaaaa. sunt krisss. laughing sincer. ce pareri sunt astea fratheeee? fac ce am chef. b-)

| Anonim_7809 a răspuns:

Mi se pare ca esti foarte cocalar in primul rand. in al doilea rand nu cred ca ai cum sa iubesti o fata pe care o cunosti de putin timp. prietena ei?! poate nu te lasa fi cu ea pentru ca ii vrea binele. poate ca prietena ei crede ca nu esti potrivit pentru ea. si cred ca ar trebui sa discuti cu aceasta fata daca intrader vrei ceva de la ea. si nu o mai jigni pe prietena ei pentru ca totusi este prietena ei. aa si inca ceva esti foarte prost parerea mea.

| Anonim_7809 a răspuns:

De unde sti tu ca nu il cunosc?! laughing
Sunt de la el din scoala draga.:*