Astea sunt iubiri trecatoare. Imi amintesc de mine ca eram la fel cand eram la scoala. sa trecem la subiect . eu cred ca ea te place dar problema este prietena ei care in acelasi timp ii place de tine. acum kriss vrea sa faca pe fata buna si sa ii dea inaintare prietenei ei. dar tu daca o iubesti nu ezita sa ii spui asta. spune'i prietenei ei ca esti indragostit de kriss de fata cu ea. incearca .
In general fetele incearca sa isi salveze prietenia, mai ales daca este vorba de doua prietene care plac acelasi baiat, si una dintre ele cedeaza intotdeauna... oricum cred ca totusi are sentimente fata de tine numai ca vrea sa evite vreo cearta cu prietena ei. Nu te descuraja poate ca totusi in cele din urma, daca intr-adevar tine la tine, nu va putea sa stea deoparte...nu stiu nicio fata care ar putea in fata unor sentimente adevarate
Oh my god scrii ca un cocalar.
"dupa cum stiti sunt nou in skl si multe fete vor sa fie cu mine si alte chesti"
Seriously.
Da-o dreacu pe prietena aia du-te scoipo intre ochii si spune-i lui kryss ca o iubesti
Problema asta o are si o pr. ft buna de-a meaun baiat i-a cerut prietenia, iar prietena noastra "X" cand a aflat ca intrebat daca se baga cu el, ea fost intr-un fel distrusa...Nu poti sa renunti nici la o prietenie... Dar eu zic ca e mai importanta dragostea.Eu zic ca te place, fetelor uneori le e greu sa-si spuna adevaratele sentimente, gandeste-te ca daca i-ai spune prietenei ei ca o iubeste ea ar spun imediat si eu si s-ar gandi sa va cuplatinoroc in dragoste sper ca te-am ajutat:*
Mi se pare ca esti foarte cocalar in primul rand. in al doilea rand nu cred ca ai cum sa iubesti o fata pe care o cunosti de putin timp. prietena ei?! poate nu te lasa fi cu ea pentru ca ii vrea binele. poate ca prietena ei crede ca nu esti potrivit pentru ea. si cred ca ar trebui sa discuti cu aceasta fata daca intrader vrei ceva de la ea. si nu o mai jigni pe prietena ei pentru ca totusi este prietena ei. aa si inca ceva esti foarte prost parerea mea.