| Minalore a întrebat:

Îmi puteţi spune şi mie nişte întâmplări amuzante sau chiar jenante care le-aţi văzut sau le-ţi trăit? OFER FUNDIŢĂ LA CEA MAI AMUZANTĂ!
Exemplu de la mine: Deci...Eram eu la şcoală la sport şi eu cu colegele mele ne-am rugat mult de colegii noştri să ne lase să jucăm fotbal cu ei. Ne-au lăsat şi ne apucăm noi ca nişte proaste să jucăm.Eu, ofticată, m-am dus în mijlocul terenului şi mă gândeam eu :,, Nu-i corect.De ce nu vine niciodată la mine mingea?". Şi dintr-o dată mă loveşte tare mingea în picior şi se duce în cea mai proastă direcţie în care se putea ducea şi atunci toţi la mine: Cristinaaaaa! (pe un ton foarte jos).
Sau tot aşa la fotbal...Era portarul (colegul nostru) trebuia să dea mingea peste cap cu spatele. În fine ştiţi voi cum... Şi vine mingea direct spre mine şi dau din greşeală cu mâinile şi atunci s-au apucat toţi să se certe şi nu a mai jucat nimeni.

Răspuns Câştigător
| ThePinkPanther a răspuns:

Odata nu a venit profa noastra de romana la ora si a venit un alt prof. eu fiind printre cele mai pricepute din clasa m-am remarcat imediat. cand se termina ora, se indreapta frumos spre usa dupa care se intoarce la catedra fara sa il vedem. eu in fata clasei (la vreun metru distanta de el) strig in gura mare la o colega din fundul clasei: Flory, profu asta mereu vorbeste atat de mult? dupa care vine o colega la mine se agata de mine si incepe sa rada si sa imi spuna incet ca profu e chiar langa mine dupa care ma duc in spatele clasei langa prietena mea si zig ceva mai tare: pe bune adica chiar a vorbit mult profu de istorie(nici macar nu avem prof la istorie, avem profa) adica m-a obosit rau.laughing

3 răspunsuri:
| Andrei777 a răspuns:

Eram la ora de fizica(pe profa o cheama CARMEN):Eu il injuram pe un coleg de masalaughingrolling on the floor si ziceam asa: Saaaa O I-AU PE CARMEEEEEN!(CARMEN FIIND MASA) La care profa se uita asa urat la mine si imi spune: Apropo Ce Ai Tu Cu Carmenrolling on the floor

| Bubbulina_2682 a răspuns:

Pai E un baiat si-mi place... da e o dif intre noi si nu s-ar uita la mine asa si vine si mi spune cf papusa dar eu bine da-mi id taurolling on the floor ALTA:mergeam pe strada cu o prietena cand trece un microbuz cu 2 baieti frumosi foc in ea trecem de 2 ori si nuju pe unde au luat-o de au ajuns in fata mea si eu nu mi am dat seama si veneau niste boschetari si am inaintat pe langa usa soferului fara sa-mi dau seama am strigat la pr mea X:te uiti dupa oameni pe strada? si era vorba de boschetari nu de baietirolling on the floorse uita baiatu la mine.eu ma fac ca nu ma uitrolling on the floor merg inca cativa pasi ma clacsoneaza si se uita dupa mine mai merg inca cativa pasi si iese din masina si se uita dupamnrolling on the floor Sfrolling on the floor

| ThePinkPanther a răspuns:

A fost foarte amuzant din punctul de vedere al colegilor si incredibil de jenant pentru minelaughingrolling on the floor