anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In Martie implinesc un an de cand fac sala acasa,dar ma rog, la inceput faceam putin si prost, si am ajuns sa fac cate 2 ore de antrenament, a cate 3/4 antrenamente pe saptamana.In schimb nu am fost atent la mancare, si sunt mai de graba masiv.Fiind la varsta de 16 ani, scoala nu imi permite ceea ce imi doresc eu, adica eu ma trezesc la 5 jumate, ajung acasa la 2, mananc ceva, la 3/3 jumate ma culc, ma trezesc la 6/7 si pe la 12/1 ma culc. Exercitiile au dat roade, dar mai am nevoie sa ma definesc.Ar cam trebui sa dau cam la 15 kg jos zic eu, deci este ceva.Cu urmatorul antrenament le-as putea da jos in vara?:
-Mancat sanatos, regulat si 2/3 l de apa pe zi, fara dulciuri si grasimi;
-Mers cu bicicleta 5 km pe zi;
-Alergat zilnic;
-Activitate zilnic, cum ar fi: mare parte din zi pe afara batand o minge, alergat cu cainele;
-Tras de fiare 3/4 zile pe saptamana a cate 2 ore.Cred ca este cam exagerat 15 kg pentru ca sunt si mai osos si am si masa musculara destul de formata, este destul de greu sa-mi dau seama, dar sa zicem 15 kg, as reusi?

1 răspuns:
| MambaNeagra a răspuns:

Da ai reusi dar o saptamana la o luna nu mai face nimic pentru a te recupera asa am tras si eu de corpul meu vara trecuta si am sfarsit la spital