| davidut1992 a întrebat:

Sal TPU joia trecuta, vinerea trecuta si azi luni nu am fost la scoala va rog dati-mi scuze credible. am nevoie plsss credibile >Fundaa!: plsssssssssssssssssss fara motiv de genu am iesit din oras, am fost dupa niste acte. trebuia sa am grija de bunicul bunica... plssssss help me Fundaaaaaaaaa!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ii zici adevarul. Nu am venit la scoala pentru ca... (in cazul tau ) mi a fost lene

| Fatamuntilor a răspuns:

Pai spui ca ai avut niste probleme familiare
Problema este insa alta.De unde faci tu rost de scutire ca sa-ti motivezi absentele?

| Mihai437 a răspuns:

Dimineata cand sa plec la scoala ma apuca diareea, deoarece scaunul este prea rece, si asa m-am dus la medic, dar nu era disponibil si mi-a spus asistenta sa revin.

| Skynox a răspuns:

Mi-a murit unchiul, a trebuit sa ma duc cu toata familia la inmormantare in alt oras. Daca te intreaba unde spune-i un oras mai indepartat. Salut.

| Anotherusername a răspuns:

Mi-a fost foarte rau in acea zi

A murit o ruda si nu am putut sa vin la scoala (la mine in clasa chiar a functionat)

Am plecat la un concurs si nu m-am putut prezenta

A trebuit sa imi fac analizele de sange

Am mers la spital deoarece am avut problema cutare

Atatea au mers la mine in clasa dar cui vrei sa-i adresezi scuza? Dirigintelui sau parintilor?

Poate ai noroc sa iti motiveze absentele ca mie mi le-a motivat cans i-am spus ca am mers pana la spital sa-mi fac analizele. Mult noroc.

| castraveteleneinfricat a răspuns:

1 M-a durut burta.
2 A fost ziua bunici mele.
4 Am avut o nunta\botez (nu inmormantare) in familie.
5 Am fost plecat in Galati, Timisoara...etc. la ziua unchiului, verisorului....etc.
...
76 Am avut un transplant de stomac si nu am putut sa vin

Crede-ma cea cu m-a durut burta si am avut temperatura merge cel mai bine daca o si argumentezi un pic.