Si eu sunt in aceeasi problema. Am incercat cu sala de forta dar trebuie sa te tii mult timp de ea. Banuiesc ca daca mananci mult, tot degeaba e [ la fel ca la mine ] . Mananca si tu mai multa carne si mancare cu mai multa grasime!
Mult succes
Hm.eu zic ca esti foarte ok. Daca lumea iti critica ca esti prea slaba.asta e...asa e corpul tau.nu il poti forta sa se ingrase.pentru ca sasa nu o sa te ingrasi. Grasimea se pune cu accentuarea varstei.
Ideea cu sala e buna, stiu o prietena care era slaba si a mers la sala si s-a dezvoltat destul de frumos.
Ce sala...mancat carofi prajiti si fast-food la greu daca poti si cand te uiti la televizor i-ati ceva de rontait si se rezolvaPS:multe dulciuri
Tu vrei sa te ingrasi? . de ce, arati foarte bine, cate nu si'ar dori sa aiba 1.75 si 53 de kile?!
. pai mananca mult fast'food, dulciuri, nu fa sport, si pui de dpa nu stii cum sa dai inapoi jos :d
Da ar fi o idee destul de buna...dar mie mi se pare ok adica 1.75 e o inaltime foarte buna iar greutatea e potrivita.vei ajunge fotomodel candva
justbogd4n întreabă: