Nu cred in vampiri deoarece am o personalitate puternica si daca as crede, cel mai probabil as fi tot timpul cuprinsa de o frica!
Cred in boli mintale - exista oameni pe lumea asta care chiar cred ca daca beau sange sunt vampiri, dar metabolismul/abilitatile/nemurirea (relativa) nu exista.
Exista vampiri. [liliecii vampir]
sunt unii oameni, care din nu stiu ce motiv, practica vampirismul.
[ei omoara adesea oameni, iar daca este un vampir[barbat] care sa isi gaseasca o "sotie" ii face pe burta(cel mai des) niste taieturi din care barbatul linge sangele]
in rest, nu exista vampiri [cei pe care ii vedem la T.V]
primesc fundita?
Ti-o placut asa mult filmul TWILIGHT?
Vampirii sunt liliecii in lumea noastra
heloo trezirea la realitateee
Eu nu cred in vampiri.De ce? Pentru nu imi pot imagina cum ar arata in realitate(nu e una si aceeasi cu filmele, din ce ar provenii si pur si simplu nu cred in asa ceva! funda?
Eu cred...adica in ziua de azi orice e posibil... si esefeu mai sti? poate exista si mos craciun vampirii exista dar cu siguranta nu cred ca la noi in Romania, probabil in USA si dk as vedea unul cu siguranta m-as speria putin dar m-as linisti dk mar face si pe mine eu una ador vampirii :X
Pai daca tot esti interesata nici eu nu cred credeam la 6 ani de aia nu umblam noapte pe afara, acum fuga in oras pana la 1 cu prieteni
Nu cred in asa ceva. Sunt creaturi mitologice, sa spun asa. Totul provine de la o epidemie de rabie( turbare) din evul mediu. Oamenii muscati de animale turbate primeau aceasta boala incurabila si se comportau ciudat: erau agresivi, nu suportau lumina zilei etc.; iar ceilalti oameni au inceput sa creada ca sunt niste fiinte supranaturale si le-au zis vampiri; astfel a aparut legenda vampirilor pentru prima data.
Apoi un autor strain a scris prin 1800 o carte despre Contele Dracula din Transilvania( evident, a inventat totul) si a mai adaugat legendei elemente create de el. Apoi mai sunt multi factori ce au determinat modificarea legendei, ajungand in ziua de azi asa cum o stim cu totii.
Si eu vorbesc extrem de serios. Am citit toate aceste lucruri intr-o carte, intitulata "Misterele Terrei".
Iar misterul aparitiilor legendelor este acela ca din cele mai vechi timpuri, oamenii ai spus povesti.
Acestea sunt opiniile mele. Dar ale tale care sunt?
Nu nu cred deoarece nu se poate schmba adn-ul din cauza unei muscaturi de liliac
Da este o intrebare mai delicata sa-i spun asa.eu 1 nu cred nici ce se spune la tv cu extraterestii, ozn-uri si alte chestii prostesti.dar despre vampiri nu am auzit nimic cum ca ar exista sau alte aberatii...si totusi la ce vremuri traim cu aceasta tehnologie care este avansata si oamenii d stiinta care st ar fi descoperit ei ceva legat d acest subiect.
Nu cred pentru ca este imposibil deoare ceoameni nu se transforma in lilieci in plu sangele uman este pentru tantari
Inimioara_8864 întreabă:
Nikoooooooo întreabă: