anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am luat 1 catelus si cred ca are 2/3/4 saptamani.E dragalas,stie sa se joace, e frumos, numai ca ma ingrijoreaza ca e destul de rau.Vine la mine se joaca, musca usor de mana si daca incep sa il iau de bot face ca toate alea si mai si musca si musca destul de tare. Daca il iau de pielea dupa spate si il ametesc iar face urat si musca.E negru in ceru gurii deci e clar.Nu vreau sa dau in el deoarece poate ma ia de dusman si am vazut ca oricum mai rau face, da nici ca atunci cand se face mare sa ma muste.Imi este foarte drag de el,in afara de asta e cel mai tare caine. Vreau sa il fac "campion",vaccin, numai boabe, spalat si daca ajunge sa se dea la mine nu prea imi convine.Incep sa cred ca doar se joaca deoarece in rest nici nu zici ca-i rau.Astept pareri.

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Se joaca numai, in plus are dintisori de lapte, e micut si nu apreciaza cum trebuie cat e tare te musca.Sa-ti traiasca si sa te bucuri alaturi de el.Ce nume i-ai pus?

| anonim_4396 explică (pentru Mihaela1964):

Multumesc.L-am numit Bruno

3 răspunsuri:
| reihiuke a răspuns:

Se joaca si daca e mic, are dintii ascutiti si te inteapa. Dar el nu-si da seama de asta. Mai incolo o sa vezi ca nu mai face asa.

| dianapisicutza a răspuns:

Eu nu cred ca e rau poate e doar jucaus si poate ii ies dintii mai repede! Nu te lua dupa chestia ce negru in cerul gurii! Daca il educi bine nu are de ce sa fie rau! Succes cu el! =)