| Slow08 a întrebat:

Sal, TPU.Nici nu stiu cum sa incep. Mi-e este asa frica ca n-o sa imi gasesc prietena niciodata.Ma simt foarte dezamagit de mine, sunt aproape distrus din cauza asta.Nu exista zi sa nu ma gandesc. Ce, zile poate vorbesc prosti, nu stiu de cate ori pe zi. Oare voi fi si eu fericiT, sau macar sa am prietena.Sunt si genul mai timid, dar nu stiu daca este din cauza asta nu am prietena.Nu stiu cat pot sa mai rezist asasadHelp me

Răspuns Câştigător
| LexUTz a răspuns:

In primul rand gandeste pozitiv!
Fii ingrijit, vorbeste frumos, poarta-te frumos si baga si cateva abdomene si flotari pe zi ca sa iti maresti increderea in sine!winking

N-ai de ce sa te temi. Cu cat te temi mai tare cu atat disperi mai tare si te afunzi in gandurile tale negre din ce in ce mai rau!

Hai curaj!winking

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fericirea nu o sa o gasesti niciodata la altii.Doar la tine. Eventual fetele te pot si te vor dezamagi si mai tare.Ai asteptari prea mari de la o relatie judecand dupa conditia actuala a fetelor.In ziua de azi fetele nu prea mai sunt respectate de baieti.Motivul e evident
Incearca sa iesi mai mult cu prietenii.Cand iesi cu tovarasii e mai usor sa agati.Acum,eu nu bag mana in foc pentru calitatea fetelor dar imi dau si eu cu parerea

| luiza a răspuns:

E o vorba "sa nu spui niciodata, niciodata!". Poate nu te uiti bine in jurul tau: cu siguranta este o fata careia sa ii placi, dar faptul ca esti timid te impiedica sa o vezi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa nu dispera vei gasi fata la care ai visat o sa fie totul roz ceva timp, apoi o sa vezi adevarata fata a lumii si asata o sa aiba un mare impact asupra ta te vei schimba nu o sa mai fi timid...