| Anonim1842 a întrebat:

Nu am avut niciodata o iubita si acum imi cam place de o fata de la acelasi liceu unde invat si eu. Trebuie sa ma port complet natural si sa fiu eu insumi? Adica sa vorbesc cu ea ca si cum as vorbi cu un baiat/prieten?(nu la modul cu injuraturi sau chestii de genul ma refer la comportament) Sincer chiar nu stiu ce isi doresc fetele de la un baiat si chiar nu stiu ce sa fac adica nu am sarutat niciodata o fata..de luat in brate nu prea. asta doar daca ma iau ele(stiu sunt penibil) si nu stiu ce ar trebui sa fac ca sa-i arat ca tin la ea si ca vreau sa fim impreuna.
Nu stiu cum sa ma apropii de ea credeti ma ca sunt total pe langa cu gesturile pe care trebuie sa le faci sau ce si ar dori ea de la mine.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul care nu este el însuși poartă mereu o mască.
E obositor să porți mereu o mască (și, oricum, nu poți păcăli pe nimeni prea mult).

Așa că fii tu însuți (asta nu înseamnă să tragi bășini ca porcul când ești lângă ea).

| AlexSalling a răspuns:

Fii tu

| Sabou_Gabriel_1995 a răspuns:

Comportă-te normal, poveşteşte cu ea, deveniți prieteni, iar, după un timp, încearcă să te întâlneşti "accidental " cu ea în parc şi să o inviți la un suc sau ceva de genu' si să-i sugerezi ( discret ) că o placi. Ps. Dacă sună a aberație ce am scris aici, e vina ultimului roman citit.