Gelozia este o boala, este foarte greu sa stai langa un om gelos. Vesnic vei fi controlat/a, iar la un simplu pas "gresit" incep crizele... Totusi sa vorbeasca cu el si sa-i arate ca nu are motive sa fie gelos, nu stiu ce "efect" va avea... Imi pare rau
Sincer pe ea o mananca rau ce cauta cu mesajele cu ala cand stie ca are gagic frate cand ai ceva la care tii. nu te mai baga si pe altu oricum pmn nu e nimic de facut asa e baiatu... daca s'ar impaca i'ar trebui ceva luni bune... bft :* si noroc bft
Eu zic s`o lase balta cu relatia asta. O colega de`a mea are un iubit tot asa, foarte gelos si cand i`a zis ca nu mai vrea sa fie cu el, tipul a incercat pe bune sa se spanzure. Nu cred ca merita sa`si faca atatea probleme. Baieti nu sunt?
Eu zic ca e destul de justificat baiatul. Adica cemai nene, are tot dreptul sa se supere, e clar ca intre ea si baiatul de la tara e ceva sau cel putin a fost si mai are urmari.Eu zic ca baiatul ar trebui sa o uite.
Pai asta doar ea stie dar daca il iubeste normal ca ar trebuit sa mai fie ceva intre ei!