Sa suni la politie. dar esti a 8a? parca intram in vacanta sau in Anglia e altfel? eu zic sa lasi naibii rusinea pentru ca s-ar putea sa castigi sprijinul celorlalti si compatimire deci mai bine mergi la scoala relaxat dar suni intai la politie pentru a raporta totul. nu iti fie frica, daca stai in Anglia politzia trebuie sa fie mai eficienta ca aici.
Nu are de ce sa iti fie rusine, cei care te.au batut erau 2 ...deci era logic ca ei sa castige.u mergi inainte si app ai putea sa ii multumsti fetei care te-a ajutat sa ajungi acasa
Daca specifika-i kati ani ai... Fiindka imi dadeam seama daca te mai duci la sk . Dupa cum vad am luat vakantza. )
Suni la politie sau daca nu iti faci si tu un grup de vreo 20(ia si arme gen o bata de baseball)Funda?
Mihai parerea mea este sa nu reactionezi.
Nu trebuie sa bagi in seama pe aia care rad de tine si atat.
Prietenilor ar trebui sa le spui ca teau luat prin surprindere si nu ai avut ce face si sa le spui ca daca era sa te bata cu adevarat trebuiau sa ramana nu sa fuga.
In legatura cu buza in 2 zile iti trece si cumparati si tu o crema de galbenele sau ce gasesti la farmacie in cartierul tau ceri de la farmacist si iti va trece.
Bafta.