| LiFeOrDeaD a întrebat:

Sal TPU!

Sa va spun povestea mea:
Cand eram la gradinita ma bateau si fetele si baietii.
M-am dus la sala si m-am antrenat alaturi de tatal meu. (care pentru mine e un om grozav si am sa-l respect toata viata el m-a invatat de toate si orice problema am avut el a fost primul care mi-a fost alaturi apoi a fost iubita de la 15 ani in sus si atat mama e cea mai rea persoana din lume).
Sa revenim la subiect:
M-a invatat cum sa tin pumnu cum sa tin garda cum sa dau.

Si asa. am invatat la gradinita am inceput sa dau in fete cu palmele pana cand le-am umflat botu.
Baietii pe rand i-am luat am invatat sa pun piedici sa-i daram apoi am fost la karate am invatat si acolo apoi pe toti baietii am inceput sa-i bat si sa fiu cel mai bun.

Dar am probleme e unu pe nume Augustin care are fite de smecheras l-am batut in clasa 1 apoi in a 2-a apoi in a 3-a si in a -5a dar el tot vrea bataie aia pe care si-o merita si de-o vreme mi-e frica sa ridic pumnu nu mai sunt *animalu'*
ala forta am muschi ai pe abdomen picioare brate nu am nevoie de mai mult dar.

Atunci cand ma bat tremur si nu stiu cum ma enervez intr-un fel de dau cu pumnu nu mai simt nimic imi dai 3 pumni nu simt nimic iti dau 10 pumni fara oprire nu obosesc o enervare de aia de javra din corp (intelege-ti voi)
Si as vrea niste sfaturi de la voi
in legatura cu apararea (nu-s bun la aparare niici de 50 de bani)
Daca ma pui la pumni si picioare nimeni nu ma intrece poate tu poate esti mai antrenat ca mine si ma bati.

Dar cum sa fiu mai bun la aparare reflexe vreau sa stiu cat mai multe.

Mersi anticipat. Salut!

1 răspuns:
| Fernando9Torres a răspuns:

E greu de explicat(e si mult de scris).Am facut de la 7-10 ani karate+o saptamana box, pana o vrut sa imi sparga nasu`dupa fotbal, pana in prezent, si eu tot pentru chestia aia am mers ca ma bateau cei mai mari dar dupa ce am facut acel curs am ajuns sa nu ma mai bata nimeni oricum, am invatat ca nu are rost sa bag inseama toti "smecherasii"(karatele sunt un sport de auto-aparare+disciplina si inveti sa devii mult mai rabdator, adica dai numai daca vrea sa dea si el)...sincer nu prea te cred ca ai fost la karate, poate la alt sport, dar fiind micut nu ai stiut ce sport e. Sfatul meu....nu il mai baga in seama.