anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU,stiu ca din poza de la avatar nu se vede prea bine, dar voi credeti cu sunt asa de gras? sau urat? Va rog frumos multe raspunsuri.La intrebarea urat/frumos mda nu prea puteti raspunde dar vrea sa zic asa din ce se vede in poza.

13 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Eşti gras, urât, şi o să mori virgin.

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Bn ca esti uh frumis si slab, ce sa zic, ia pune si tu o poza cu tine la avatar dar cu tine sau da-mi mie mai multe poze cu tine sa vedem frumosu lu peste ce esti tu

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Am 1.80 şi 60 şi ceva de kilograme. Sunt slab, pentu că ştiu să am grijă de corpul meu.

Uite şi o poză cu mine. http://i.imgur.com/kffuZ.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am schimbat poza de profil dar cand dau sa vad profilu e cea veche dar cand dau sa editez profilu e poza cea noua, ma rog, nu conteaza va dau facebook asa poate vedeti mai bine poza : http://www.facebook.com/panainte.alexandru.7

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Şi în poză pari gras, dar odată ce ai zis că ai 1.76 şi 80 de kg atunci clar eşti gras. Trebuie să ai maxim aceiaşi greutate cu înălţimea (deci dacă ai 1.76 să ai maxim 76 de kg).

| Cosmin86 a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Nu chiar, si muschii cantaresc, sunt oameni care la 1.76 au 100 de kilograme, si NU au grasime deloc aproape, au patratele si tot, in special sportivii cu masa musculara accentuata.

Nu conteaza raportul inaltime/greutate, doar indicele de grasime corporala. Poti avea X kg de grasime sau X kg de muschi.

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru Cosmin86):

Într-adevăr, dar mă îndoiesc că puştiul ăsta are atâta masă musculară încât s-o iei în calcul; nu mă refeream la adulţi sau sportivi. Puştiu' e doar gras 'n that's it.

| vlad89c a răspuns:

Nu esti urat nici gras, dar spune ce inaltime ai, cati ani ai, si cate kg ai...
In poza nu esti nici gras nici urat.

| anonim_4396 explică (pentru vlad89c):

Pai, 1.76 80kg...sad 14 ani

| vlad89c a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca mai slabesti 15 kg ar fi perfect...

| anonim_4396 explică (pentru vlad89c):

Frate 15 kg... Deja o sa arat patetic, eu am kg in + si ca am muschi si oase tari, sincer as arata patetic, acum nu zic ca nu vreau sa slabesc dar nici 15 kg

| vlad89c a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok...
Pai cand vei incepe sa slabesti, o sa vezi unde vrei sa te opersti, cat sa dispara burta, si ce te mai deranjeaza.

| Lauria a răspuns:

In poza nu pari gras, dar daca esti urat sau frumos nu iti pot spune pentru ca blitul iti acopera fata.