Hey!
Stii care este problema cu timiditatea la baieti?
Iti este frica sa incerci ca nu cumva sa fii respins.
In cazul de fata ai atatea indicii cum ca acea fata te-ar placea ...sansele sa te respinga sunt destul de mici.
Incearca sa fii un pic mai indraznet. Nu ai ce sa patesti ...si fetele sunt tot oameni, nu sunt cu nimic mai speciale decat tine doar ca na, sunt fete si trebuie sa intelegi ca nu te poti comporta cu ele asa cum faci cu prietenii tai baieti.
Intai si intai vorbeste cu ea la scoala, in pauze idk. Incearca sa te bagi in seama. Asta asa ca sa n-o chemi la suc din prima.
Dupa ce vorbiti un pic o intrebi daca vrea sa mai vorbiti la un suc/prajitura, candva *intr-o sambata eventual*
Cat despre ceea ce puteti sa vorbiti...
Despre familiile voastre, despre vacante, genuri de filme/muzica sau poate carti care sa va placa. *asa poti sa gasesti lucruri pe care le aveti in comun despre care sa vorbiti. Daca spune ca i-a placut nu stiu ce film *gen maze runner 1* poti s-o inviti candva la un film ca sa vada partea 2.
Trebuie sa fii atent la detalii.
Deci, ce as face eu in locul tau?
1. Incearca sa te bagi un pic mai mult in seama la scoala, sa vorbesti un pic cu ea.
2. Invit-o la o prajitura cand vrei *sambata* Puteti sa discutati despre familie, scoala, colegi, sa incerci sa gasesti lucruri pe care le aveti in comun... Daca nu aveti nimic in comun atunci cand te duci acasa cauti si tu niste detalii despre lucrurile care a spus ca ii plac, poate o sa-ti placa si tie, mai stii?
Va puteti plimba prin parc *pacat ca e frig* In fine.
Dupa ce va cunoasteti un pic mai bine poti s-o inviti pe la tine *asta daca nu ai niste parinti ciudati*
Cum sa incepi niste conversatii?
Sa zicem ca sta pe coridor si asteapta pe cineva.
"Buna"
"Buna/hei"
"Ce faci?"
"Astept un coleg, sa mergem la fizica *de exemplu idk*"
"Cu cine faceti fizica?"
"Cu Coltan"
"E de treaba?"
"Da, da numai 3 si 4. "
Asta este doar un inceput foarte "lame". Totusi daca continui conversatia poti sa ajungi cu ea destul de departe.
Poti s-o intrebi unde sta... Poti spune ca ai ceva de luat de prin zona aceea *unde sta ea * si s-o conduci acasa. Asa ai destul timp ca sa vorbiti si o poti intreba daca vrea sa vina la un suc/la o prajitura ca sa mai vorbiti.
Curaj! Daca ti-a placut raspunsul poti sa ma mai intrebi in mesaj.
Hei! Eu sunt de parere ca ar trebui sa fiti doar voi 2. Asa va fi mult mai usor sa discutati. In cazul in care vor fi mai multi, cum esti si rusinos, iti va displacea sa intri in vorba cu ea de fata cu ei. Cred ca ar trebui sa o inviti sa iesiti undeva. Filmul nu mi se pare o idee buna, pentru ca nu veti avea ocazia sa vorbiti prea mult. Cat despre subiectele pe care le-ai aborda, nu cred ca e asta o problema. Ideile iti vin pe moment. O sa vrei sa o cunosti mai bine si ii vei pune intrebari despre ea, despre fosta scoala, chestii normale. Si cred ca e cam mult sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine dupa prima intalnire. Ia lucrurile mai incet. Eu iti urez bafta! :*
Daca vrei sa iasa treaba fii indraznet, o iei frumos de mana si o duci la suc doar voi doi. Daca o cunosti doar de o saptamana gasesti tu ceva de vb cu ea. Ce e mama, ce e tata, are nu are frati, pe unde a fost in vacante, carti, filme, seriale, unde si cum a fost in gimanziu, ce vrea sa faca la facultate subiecte sunt
Iesi la un film. Dupa discutati despree film si daca ti-a placut, o intrebi si parerea ei despre film si o sa vezi ca nu e chiar asa grav.
softdeluxe întreabă:
delfinus întreabă: