Salut, eu as reactiona in felul urmator :
-Probabil l'as ignora
-Probabil l'as "spune" la diriginte [invatator in cazul I-IV]
-Sau l'as "impinge" de genul, dar nu grav.
Oricum nu te duce la gestul "violent" in lume exista astfel de oameni care uneori nu gandesc inainte de a face.
Pe curand!
Nu la-s mai baga in seama si nu as mai vorbi cu el pana nu iti cere iertare cu sinceritate.
Fa ca mine eu nu am batut niciodata pe cineva pentru ca m-am intors si am plecat de exemplu: am plans ca sa nu sar la bataie pentru ca daca saream colegul meu nu mai pleca de la scoala decat cu salvarea: taci intoarcete pentru ca daca nu ii bagi in seama tu castigi! Nu vreau fnda doar vreau sa te ajut :-)
Intepenesc 1-2 secunde, simt ca ma umplu de adrenalina si-mi pierd controlul.Restul depinde de ce obiecte am la indemana.
Cam asa mi se intampla de obicei cand am parte de evenimente asemanatoare.
L-as bate de l-as strica. Cu orice am la indemana. Sa fiu scuipat ma innebuneste cel mai tare. Devin isteric si nu mai gandesc clar.
Eu i-am spus invatatoarei si a chemat-o pe doamna directoare si la certat, si o sa ramana repetent, cred ca e de ajuns? dar ce sa fac sa fiu mai tupeist?
In primul rand m-as sterge. Daca zici ca o sa ramana si repetent, probabil i-as spune sa-si concentreze motivatia in alta parte iar daca mai are tupeul sa mai zica/faca ceva, poate i-as da si o palma.Ori ceva asemanator.Depinde daca as avea motivatia necesara.