1.Dragi colegi nu pot veni la şcoală în weekend şi în zilele care se termină cu "i"
2.DND! Mă cert cu pixul
3.Astăzi am aflat ce e Iubirea …. mâine afli tu ce-i despărţirea!
4.Ce păr frumos ai … păcat că îţi iese din nas!
5.şi noapte te visez, să ştii că te iubesc, ba chiar te doresc, ho mă că glumesc
6.nger ingerashu` meu
Da`mi vacanta tot mereu
Fa din doua un semestru,
Fa din mine un maestru
fara scoala, fara teme,
Fara mate si probleme;
Nota`i mica, fa`o mare,
Si absentzele sa zboare!
si-n tot locu` ma`nsotzeshte,
Si de teze ma fereste!
7.I like you, I want you, I need you… ai vrea tu
8.Mai intai fetele sunt interesate de papusi si baietii de masini, dar cu varsta interesele se schimba.
9.-Ce zi e azi? – E vara!
10. Vreau asa o dragoste ca samponul din copilarie – fara lacrimi…
11.Nu mai sunt fetita ce o stiai tu mai demult... poate nu ai observat...dar de la o vreme am mai crescut
12.Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva!" Priveshte`o dar stai departe, acum nu te mai vrea!
13.cate s`au spus.cate s`au dus.nu` ma mai doare. orice zi`n plus...sunt mai sus. restul`? doar vorbe goale!
14.Mai bine lasa Fa`te ca nu`ti pasa!
15.TU sa Taci Cand Vorbesc eu! Nu` mi Place Sa Mintzi Cand Mint Si eu! Nu`mi Spune PA... E Replica Mea.
16.~~~Suficient de matura sa inteleg ce vrei.si suficient de copila sa ma prefac ca nu imi dau seama~~~
17.• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju
18. Vreau sa stii ca de azi...devin indiferenta, devin mult mai rea, devin fata perfecta
19. Spune stop! Cnd te streseaza explica-i ca exagereaza... nu intelege? abereaza? spune-i` pa` si se kalmeaza!
20.De Azi Am Un Singur Scop! Sa Pun Fericirea Mea Pe Primul Loc!
Sper ca te-am ajutat plzzz funda!
Foarte bune mersi :*
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
Exista doua cuvin...
VEZI MAI MULTE PE http://pedanny.blogspot.ro/
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Buna :* ...Nu sunt furate, am propria pagina de statusuri pe facebook .Sa incepemm. 1. "Lasă-mă cu texte " iubita, ştii, n-am auzit când m-ai sunat ", că dacă nu auzeai nu-mi dădeai a 2-a oară ocupat;-j! 2. Simplitatea ei te-a dat pe spate, pentru ea ai renunțat la celelalte toate;;]. 3.Pentruu cei care inca nu ma prea simpatizeaza
. Sa va zicc cevaa
: NU MA INTERESEAZA!
4. #. Egoista e cuvantul ce ma defineste cel mai bine. N`as lasa pe nimeni sa te ia de langa mine
! 5.Vei ajunge sa ma auzi, pana si atunci cand tac! S-a terminat cu fata buna, s-a dus dracu` orice drac
.6.♥ ` Båaitu ` meu ` ●. Înju®i ` Få®å ®øst `;= `. Înju®`o :] ` F®aiere ` :* pe Måta `
`. Cå ea ` :] cu tatåt`o`
→ Te`o fåcut ` asa p®øst ` :* 7. • Dacă îmi răneşti prietena cea mai bună sunt în stare să fac ca moartea ta să pară un accident
. 8. Dacă vreodată măta îți va spune că vagabonții te învață să bei
, liniștește-o spunându-i: Mamă, eu îi învăț pe eii`
. 9. Când o vezi, în mintea ta apare aceeași întrebare "oare prietenul ei o iubește mai tare? ".
. Heehee;;]. Sper sa.ti placaaa :*. Bye.