anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU vreau sa va zic ca azi mi s-a intamplat ceva foarte interesant sa va povestesc, de dimineata m-am rugat la Dumnezeu sa imi dea putere sa trec peste toate necazurile care le am si le voi avea, sa imi lumineze calea si sa imi arate drumul cel drept si cel bun pentru a face voia Sa, si la munca azi mi s-a intamplat sa ma tai int-un ciob de sticla la degetul aratator in forma unei cruci, credeti ca inseamna ceva sau e o simpla coincidenta? ca aceea taietura sa fie in forma unei cruci?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cine stie poate da poate nu, nu trebuie sa credem asa mult dar daca vezi ca in urmatoarele zile o sa ti se intample chestii bune si sa fii mai fericita atunci dumnezeu te-a auzit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca e ceva special culmea chiar in forma de cruce sa te tai. Sa sti ca Dumnezeu ne ajuta noi trebuie sa-i cerem ajutorul si sa avem cat de cat credinta in el iar de crezut va trebui sa credem pe deplin in el findca tot ce e lasat pe mana domnului se va rezolva.

| QaTaLyNN a răspuns:

Buna/Sal, cred ca D-zeu ti-a aratat acea cruce deoarece doreste sa vi la ea, la crucea lui Hristos si nu la orice cruce. Roaga-te in continuare ca D-zeu sa iti dezvaluie adevarul. Daca ai si o Biblie o poti citi daca simti lucrul astawinking, vei vedea ca te va ajuta.