Si eu am patot la fel cu un tip.Cu timpul s.a dovedit a fi un idiot, un baiat de bani gata fara minte.Ideea e ca u trebuie sa iti pui adevarata intrebare.MERITA EFORTUL? Daca u ai insistat NU cred ca ai avea de ce sa te INJOSESTI. fete vei gasi cu caru'..si plus, apropiidu.te de alta fata vei putea sa o faci geloasa, pentru ca noua la modul general, fie fata fie baiat suntem atrasi de persoanele care nu ne vor sau ne ignora. In concluzie sfatul meu e sa O IGNORI si eventula sa treci peste pentru ca e evident k NU TE MERITA
Probabil atunci cand vorbesti cu ea ai un stil anume in asa fel ca ea sa nu te creada incearca sa fii mai serios, fetele aprecieaza asta, uitate in ochii ei cand ai sentimente pentru ea si nu cred ca nu va intelege, incearca sa nu vorbesti lucruri de baieti cu ea, incearca sa vorbesti in asa fel ca sa o scoti pe ea in evidenta la fete le plac asta.
Bafta.
Sunt serios cand vorbesc cu ea si vb cu ea numai chestii care ii plac si care o atrag dar cand ii propun din nou parca ma ignora.
patrizia696 întreabă: