| 21312gg a întrebat:

Sal TPU. vreau si eu niste statusuri dintralea prin care sa dau de inteles ca nu am nici un prieten.alaturi de mine.sau statusuri prin care eu dau de inteles ca totul este impotriva mea(toata lumea vrea sa ma schimb). dau funda:*

4 răspunsuri:
| PinkSky a răspuns:

Buna! Nu am multe dar iti pot garanta ca nimeni nu le mai are:]. Sper sa iti placa.
O viata fara prieteni e ca un spine in picior cu cat mergi mai departe cu atat iti intra mai adanc
Chiar daca ei au fost aici,acum sunt acolo dar pe mine m-au uitat.
Stiu ca vreti sa nu fiu eu, dar niciodata nu voi schimba ce e cu adevarat in sinea mea!happy
Si pe buza zambet nu am, pe obraz lacrimi imi curg tu nu esti aici urli la mine dar eu sunt surd.
Iti sugerez sa nu te exprimi prin status deoarece 80% din copii vad viata pe pc du-te si fa-ti noi prieteni crede.ma si eu am fost asa si regret.
Du-te si distreazate o viata ai si data de expirare e necunoscutahappy!

| zmeurica90 a răspuns:

"Nu sunt singur in ploaie si vant.
Cica am cei mai buni prieteni de pe pamantstraight face"
Asta il stiu big grin Iti mai dau... thinking

Nimeni nu crede in mine,
Asta e totu' o sa fie bine. :d

Sunt cine vreau sa fiu
Niciodata nu ma voi schimba!

Sper sa-ti fie de ajutor, nu-s cine stie ce, nu am nevoie de funda JUR... Doar vreau sa te ajut :*

| LarriBia a răspuns:

I'm so alone. [si o melodie ceva mai melancolica ].I'm available for everyone,`cause I know,nobody want to talk with me.
Pentru mine sunt perfecta (intr-o oarecare masura),dar de ce voi vreti sa ma schimbati? De ce nu vreti sa fiu exact cum sunt eu, de ce? Sper ca e suficient, pe Google e plin de astfel de status`uri happy

| 21312gg explică:

Nu vreau sa intelegi gresit. vreau doar sa intep pe cineva.si ca nu am incredere in ei.stai linistita. oricum mersi