"Stii.multe vorbe rele s`au spus despre noi! *** la toti care au vrut sa ne traga inapoi! Peste toate o sa trecem cu capu` sus! Ne avem una pe alta>
Iti propun un status care la mine a avut efect cand l-am pus, unele persoane s-au simtit vinovate pentru ce mi-au facut de-a lungul timpului si nu numai, este un citat. Opusul vietii nu este moartea, ci indiferenta!Sper sa-ti placa si sa te ajute.
"Ma copiezi.si?! Ce-ai rezolvat`. O papusa cu o zdreanta e greu de egalat! Imi iei stilu', textele.si stii de ce? Vrei sa ajungi exact ca mine, da. n-ai sanse!"
Invidia este oglinda a ceea ce crezi ca nu poti.
Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare.
Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!
Asa a fost mereu si nu se va schimba ceva, pentru ca nu au o viata-a lor stau s-o comenteze pe-a mea dar eu ma amuz si nici nu stiti cat ma bucur ca ei sunt soricei in ochii mei de vultur.
Intodeauna cel ce invidiaza si este nefericit...se imbata cu apa rece si se crede invidiat...
Mi-e mila de cei care invidiaza dar zic ca-s invidiati, care imita fericirea doar sa-si ascunda nefericirea
Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invdia lor ma face sa fiu cu o treapta deasupra lor...
Lumea are invidie numai pe cine ar vrea sa fie…
Daca invidia ar produce febra intreaga lume ar fi bolnava!
" Numai dupa invidia si rautatea celorlalti iti poti da seama de propria ta valoare! "
"Vorbeste-ma pe la spate, voi fi plina de bucurie... Critica ta ma ajuta sa-mi indeplinesc visele... Invidia ta imi hraneste orgoliul."
Invidia este ura faţă de superioritatea altuia.
Invidia este pedeapsa ce se biciuieşte singură.
Stiu ca sunt multe si poate nu e ceea ce cauti, dar fa-ti timp sa le citesti pe toate! kiss
1.Esti un oarecare, care cauta parcare!
2. Daca spun ''PA'' nu inseamna ca plec!
3.Stii? Vad viata ca pe un joc.Sunt pasionata mereu de primul loc.
4.Ma exprim sa intelegi mesajul! Eu nu-s m*-ta sa cenzurez in fata ta limbajul!
5. Vrei sa ma schimbi? Schimba-te tu primul! Tu esti doar personajul eu fac tot filmul.kiss
6.Sunt inofensiva.Dar gandul meu e criminal!
7.Si cateodata pur si simplu nu pot sa tac!
8.Sa iert`? poate`! Sa uit? Niciodata!
...
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
bombo9 întreabă:
Boros_Rahela_2000 întreabă:
andraelena întreabă:
bela6 întreabă: