Cum a zis si Killa tine de psihicul tau,dar sa stii ca si eu sunt timid uneori.
Cand vreau sa vorbesc cu o fata ceva mai serios de dragoste,sa o intreb cate ceva despre ea etc pur si simplu nu mai pot rostii cuvintele si in capul meu e ceva de genu(Daca zice ca sunt prost,daca nu ma place,daca ma...) si nu mai spun nimic,insa cand e vorba de altceva ma inteleg destul de bine cu ele nu am nici'o treaba, iar ce fac eu ca sa castig mai multa incredere in mine poate suna ciudat dar, citesc diferite povestii despre diferiti oamenii care erau ca mine si imi zic ce eu sunt mai prost sau ce, si ma mai duc cu prietenii la un footbal undeva sa ne distram si tot asa ma intreb,ba da eu de ce nu pot fii ca aia si prind curaj,cand ziceai ca te duci in mall si iti plac unele fete asta cred ca e placere fizica daca vrei sa comunici cu ele intreaba'le Ce faci,cum te cheama, unde stai etc,daca vrea sa iesiti la un suc.
Iar cand iti place de o fata si nu ai curajul( din sine) sa i spui e un chin sa vorbesti cu ea si sa i spui ''Te iubesc!'', fiindca cum ai spus si tu zici ca dai gres, dar merita? Cu baietii e mai usor, te duci la ei i intrebi ce faci ma, iti plac jocurile pe pc, footbalu ceea ce iti place tie comunici cu ei e simplu.Cand vine vorba de orice altceva dar nu fete sa vorbesc mai indetaliat sunt maestru', si incearca sa nu mai fi asa melancolic.Gandestete tu de ce sa fii mai prost si altcineva mai tare, si tu ai gura si tu poti rostii cuvinte chiar daca mai cu greu din cauza timiditatii.
Pf, ar trebui sa scrii o carte te-ar ajuta, fara gluma. Ai harr!
Eu zic sa consulti cu psiholog (femeie de preferat).
Degeaba iti dam noi diferite sfaturi ca nu te-ar ajuta cu absolut nimic, aici e o problema psihica, frica vine din tine si doar tu poti trece peste ea.
Timiditatea la un baiat e o calitate, dupa parerea mea, il face mai dulce dar si mai misterios ca nu are curajul sa spuna ce vrea de fapt .
Zic ca ar trebui "TU" singurel sa-ti invingi "frica", "timiditatea" ce-o fi ea, dar sa pastrezi o bucatica pentru "mister"
Bafta, te pup :*, si fi dur (cand trebuie, stiu ca o sa poti trece peste)! Take care :*
Mersu pentru sfat si chiar scriu o carte am scris 38 de pagini pana acuma