| andrada a întrebat:

Sal!
Unii de cls a7a au cls chiar langa a mea si nu ii cunosc pe nici nu dintre ei dar ieri am avut un vis ca unu din cls aia mai inalt, cu parul' negru si putin mai slabut pe care il cheama Adi m-a sarutat si am mai visat ca eram cu el si mergeam la intalniri si asa si azi l-am cautat pe facebook si arata exact ca in visu meu si chiar il cheama adi dar faza e ca nici nu il cunosc si ma mir dc am visat chiar cu el pentru ca nu m-am gandit deloc la el. Ce credeti ca a vrut sa insemne visul?

Răspuns Câştigător
| BubuuLinna a răspuns:

.tongue poate ca visul tau se intampla candva :X nu se stie niciodata! poate a vrut sa-ti lase un semn acela nu stiu care ar fi thinking big hug ...Eu cred ca inseamna ca ve'ti fi prieteni buni :*:*

4 răspunsuri:
| yulysym a răspuns:

In primul rand vreau neaparat poza ta e bestiala sa in al 2-lea rand sarut inseamna impacare.eu am o carte de vise care explica aproape totul poatedorinta aeasta arzatoare de ai cunoaste te-a facut sa il visezi pe el sau cine stie poate se leaga ceva intrevoi.ooo.Pa si sa imi mai dai poze din astea asa pentru ca imi plac mult.

| BlueSWAY a răspuns:

Inseamna ca l-ai vazut in scoala si ai rms cu ochi ne miscati

| BlueSWAY a răspuns:

Inseamna ca l-ai vazut in scoala si ai rms cu ochi ne miscati
si nu stiu era o trad in ajunul pastelui pentru fete dar nu mai stiu eu vezi ca trebuie sa arate undeva pe kanal d

| Adry05 a răspuns:

Buna cloe!
Sunt 2 posibilitati:
1. e un vis aiurea fara niciun sens
2. poate acelui baiat ii place de tine si tu nu stii.
Va trebui sa astepti si sa observi comportamentul acelui baiat. Cu timpul, iti vei da seama care dintre variante ti se potriveste.
O zi buna si Paste fericit!