Nu cred ca e bine sa mergeti mai departe. Peste ceva timp o sa regretati. Incercati sa fiti doar frati vitregi si atat.
Misterul il conduce pe om...
,, Specific ca ne intelegem super bine si in tot aces timp nu ne-am atins niciodata macar pe mana.'' Incearca sa-l cunosti mai bine si nu va mai avea loc acea atractie...
Poate chiar si faptul ca aveti asa multe sentimente si nu va exprimati 5% din ele va face atat de atrasi unul de celalalt.
Have a nice day.
Cunosc un caz in care 2 frati vitregi cu acte in regula (adica parintii erau casatoriti) s-au casatorit iar "gura lumii" a cam avut si ea un cuvant de spus...de fapt, mai multe "cuvinte" si nu de bine.
Parerea mea este ca tu acum esti la o varsta la care nu reusesti sa discerni foarte bine intre atractie si sentimentul de prietenie. Ar trebui sa analizezi foarte bine ceea ce simti. S-ar putea ca daca mergeti mai departe sa constatati ca v-ati cam inselat in privinta sentimentelor si apoi sa regretati si nu v-ar fi prea comod sa va amintiti asta, mai ales daca parintii vostri se vor casatori. Apoi mai e si problema "prioritatilor". Ce are in aceasta situatie mai mare importanta? Fericirea voastra sau a parintilor vostri? Voi sunteti tineri si va puteti oricand gasi pe cineva. Ei nu prea mai au nici timpul, nici poate ocazia sa intalneasca pe altcineva si nici nu vor putea continua relatia lor pentru. ca nu e firesc. Oricum, alegerea va apartine. Ganditi-va bine si luati o decizie.
Linistiti-va iar daca nu se poate e drama pentru toti.Nu te poate ajuta nimeni decit tu si el pentru intelegerea situatiei. E greu, e foarte greu dar daca nu se poate incercati sa nu se afle nimic pentru ca parintii vostri se vor desparti.Incearca sa impui acea relatie de surioara si fratior.Ar fi ideal.
amalia125 întreabă: