| Fαntαsy a întrebat:

vreau parerihee hee
sunt a 8-a si vreau sa fiu arhitect >:.
media mea generala pe a5a si a6a e 9.96 si cu cea de a7a 9.90.
Mai multa lume si tipa cu care fac eu meditatie mi-a spus sa dau la un liceu bun cum ar fi Zinca (pitesti) la mate-info ca de acolo iesi orice, dar au fost si cativa care mi-au spus sa intru in Dinu Lipatti (tot pitesti) cu profil de arhitectura, unde nu intrii cu examen ci doar cu nu stiu ce inscriiere spre sf anului. si intrii direct cu cursurile alea. dar daca as intra in Dinu Lipatti mi-as pierde mult din medie.

Ma gandeam sa intru in Zinca si sa fac facultatea de arhitectura in bucuresti dar cica mi-ar trebui si acolo nu stiu ce pregatire, si ca nu poti sa te duci "incepator"...

voi ce credeti? Zinca sau Dinu Lipatti?

Răspuns Câştigător
| Ally_4857 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te indrepti catre un liceu bun de mate-info si in paralel sa faci cursuri de arhitectura ca mai tarziu sa urmezi ce facultate crezi de cuvinta.

4 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Fratele meu...mai gusta si tu din senzatiile vietii de 14-15 ani!
Mai da-l incolo de viitor, ca e praf daca e in Romania!
Pentru ce attaea planuri? Ai medie mare, aia care au sub 8 ce mai zic?
Nici tatal meu n-are nu stiu ce licee facute, si chiar era sa ramana corigent la mate in clasa a zecea, dar e patron acum si castiga atat cat sa-mi faca toate mofturile! Si frac'su care are liceul facut si nu mai stiu ce, de'abia daca are dupa ce manca.
Concluzia? Prost sa fii, noroc sa aiwinking. Nu intodeuna daca ai mari faculati facute inseamna ca vei avea acelasi "mare" viitorwinking.
Mai traieste si tu viata frate.Si asa scoala ne mananca jumatate din viata! Te compatimescstraight face.

Bafta.

| ReveuseKaari a răspuns:

Eu zic să te duci la Zinca. Poate te vei răzgândi pe parcurs, iar dacă termini la un liceu bun unde faci de toate e mult mai bine decât dacă te duci la profil de arhitectură şi pierzi mult din restul materiilor.

| Adinutza14 a răspuns:

Phoi, ce crezi tu ca iti place mai mult, gandeste-te pe viitor, o sa ai post in arhitectura? ce o sa ajungi? cat o sa castigi?, si eu sunt in a 8 a.si ma gandesc doar ce fac pe viitor.gandestete si ce iti place, daca vrei la mate-info, sa iti placa foarte mult matematica, ca e destul de grea, si l informatica sa stii bine. fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun, ma numesc Ana si sunt pe clasa a 8-a si as vrea sa stiu si eu mai multe despre liceul Dinu Lipatti.Ma ajutati si pe mine, va rog frumos.As vrea sa stiu cu ce medie pot intra, si ce trebuie sa stiu cand ma intreaba la inceput.Eu sunt cu pictura.