| Annutza_5169 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu ceva! O "pritena" de-a mea este combinata cu un baiat doar ca eu cum no suport pe acea "prietena"X-( Intro zi la scoala eu m-am sarutat cu iubitul eihappy Ei bine se pare ca la inceput nu-l prea placeam pe tipu ala dar cu timpul am inceput sa-l plac Ce as putea face ca sa-i despart? Pentru ca`i vreau tot raul la aSA ZISA MEA "PRITENA" pOATE PAR REA DAR SI EA mi-a facut destule! Va rog da`timi idei pentru distrugerea acestei relatiiiX-(! Fundoi pentru cele mai buune idei!happy

Răspuns Câştigător
| MiK3L a răspuns:

Daca cineva te trateaza rau nu trebuie sa-l rasplatesti cu aceeasi moneda. Aarat-i ca esti mai altel decat ea!

5 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Annutza! Ce ție nu-ți place altuia nu-i face spune un vechi proverb, nu de alta, dar roata se întoarce. Cred totuți că te uiți la prea multe telenovele.
O zi cu zâmbet să ai!

| Eu_4595 a răspuns:

CURVE!:-J.Poate ar trebui sa mai treci pe la scoala mai intai de toatewinking

| Annutza_5169 explică:

IMPERIA! Nu ma uit la telenovele deloc!

| alexandra_8967 a răspuns:

Hei chiar daca iti place foarte mult asta nu insemna ca nu mai exista alti baieti pe lumea asta poate exista multi baieti care te plac si poate pana atunci tu nu iai observat.dai libertate tipului sa te placa asa va observa ca nu esti obsedata si vrei neaparat sai desparti stiu ca nu o sati placa sa ii vezi imbratisandu-se dar asteapta sa te vada sa te priveasca.iar daca vrei sai desparti simplu fa rost de un tip care sa-ti fie pentru un tip scurt iubis asa il veu\i face gelos si el se va intoarce la tine, sau incearca ca pe tipul respectiv sal saruti din nou nu stiu... la adevar si provocare ex si asa o sai trezesti ceva in el si o sa te placa bafta poate o sa mearga desi mie imi place mai mult 1 solutie dar tu alegi

| Madalina_6813 a răspuns:

Mda...poti sa iti faci un ID fals in care poti sa te dai drept un prieten de`al lui...[de aici te descurci]Funda?:X