| valim a întrebat:

Vreau si eu un raspunsbig grin. Am in clasa o fata care cred ca ma place si alti baieti spun ca se uita cam mult la mine, iar de ceva timp face smecherii de genu "Buna!"(pe la a 4 ora laughing ). Am ID ei de mess dar din pacate nu intra aproape deloc sad. Cum fac sa ma combin cu ea? Aaa am 14 ani iar ea 13 jumate.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie sa stai mai mult cu ea, sa vorbesti mai mult si mai deschis cu ea etc. Poti sa o scoti la un film ceva. Mess-ul nu incurajeaza face to face -ul si nu prea e de ajutor(de cat in unele situatii). Dupa vreo 2-3 saptamana, o sarutzi si totul va decurge de la sine.
Dar mai exista posibilitatea ca baietii sa te minta si doar sa te induca in eroare. Cel mai bine ar fi mai intai sa o faci pe ea sa iti zica pe ea ca te place(de ex printr-un biletel gen : " Stiu ca e cam indirect... dar mi-au zis baietii ca ma placi. E adevarat? Pentru ca si eu te plac..." I se va inmuia inima si iti va spune "Da" si de aici tziam zis ce sa faci.
fundita?puppy dog eyes?

2 răspunsuri:
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Poi...cred ca cea mai buna solutie este se vb ca ea.Nu poti sa te kombini ca ea daca nu esti sigur sigur ca te place.Trebuie sa afli de la ea.Si daca o sa recunoasca cred ca ar trebui sa o iei usor.Si e dificil daca nu intra pe mess dar poate o sa intre daca vede interes din partea tawinkingBaftaa.

| Rheea a răspuns:

De ce nu te muti in banca cu ea? Asa toate se rezolva de la sinebig grin