| madix_5907 a întrebat:

Sal love struck vreau si eu statusuri triste love struckbatting eyelashesbatting eyelashes

fundooiii love struckbatting eyelashesbatting eyelashesbatting eyelashes :X:X

Răspuns Câştigător
1 răspuns:
| Irmmma a răspuns:

Trist cotemporan in trenuri te pierzi, imbecil si naiv in lucruri usoare visezi. Ce crezi cand oamenii din jurul tau pier, fara balanta, cu stampila, strict efemer.straight face
Invata sa ai un zambet ascuns in inima ta si nu varsa pentru nimeni nici macar o lacrima.Nu-s asa de buna de pus in rama, da` n-am regrete, stii.refuz sa cred ca sunt o drama!
Cateodata, iti vine sa renunti! Iti vine sa pleci dracu si sa nu mai anunti.Ai vrea sa te ascunzi. dar stii ca lumea e mica si nu pot sa te ascunzi de ceea ce ti-e frica.
Lipsita de orice cod moral, prefer sa fiu decat sa par!
Tu nu ma cunosti si nu e provizoriu.Lumea mease-navrte intre vise, iluzii s orogoliu.Sunt perfect imperfecta de cand ma stiu, doar ca am curaj sa fiu cine s'nt pana nu-i prea tarziu!
Lasa, lasa ploaia sa treaca. Vocea iubirii intr-o zi n-o sa mai taca.Lasa,lasa cerul sa cada.Ingerii vor plange penrtu ultima data!
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea.As vrea ca timpul sa-l opresc, sa-ti spun de fapt cat te iubesc!
Pentru el esti doar o alta fata, ma mult nu ai fost niciodata! El nu te iubeste, nu tine la tine, de-atatea ori te-a facut sa te simti un nimeni.
But your temper`s just as bad as mine is.
Ce tot ma freci la melodie? :-!, nu vezi ca nu`mi pas?

Întrebări similare