| r4uL a întrebat:

Salitare TPU... am nevoie de ajutorul vostru. Am 13 ani si imi place de o fata. Dar nu stiu cum sa o fac sa ma placa. Imi dati niste sfaturi? mersi ( dau fundita )

7 răspunsuri:
| alexamealexa a răspuns:

Pai dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa nu faci p desteptul cu ea pentru ca vei parea disperat.Incearca sa vb frumos cu ea, poate sa o ajuti daca isi scapa ceva p jos, ceva d genul. Poti incerca sa ii spui c simti.Nu s stie niciodata, poate si ea t place.Insa daca o faci mai bine fa-o personal nu prin intermediul prietenilor.Insa daca spune nu, nu ai c face. Gusturile difera.

| Punky a răspuns:

Nu poti sa o faci sa te placa. Vorbeste cu ea pe mess, scoate`o la un suc si vezi cum decurg lucuruile. Eventual poti sa-i spui ca o placi si daca ea o face se va emotiona day dreaming.

| vladimirovici a răspuns:

Pup-o

| fl0ryn a răspuns:

Du-te la sala, pune ceva muschi pe tine. Iati un telefon misto.Imbracate cu haine de firma asortate. Fa-ti o frizura misto.
Mult noroc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raul o. o ia zi cine e fata?laughing

| Noemido a răspuns:

Nu prea ai cum sa faci o fata sa te placa. Dar ai putea sa iesi afara cu ea si cu grupul ei d prieteni.sa te apropii de ea.si asigurate ca stie ca existi.Si incearca sa te faci remarcat.Asa te vei apropia de ea. Iar daca ai noroc o sa te si placa...{crede-ma}winkingbaftawinking

| lolo_7651 a răspuns:

Pai, daca ea nu te place nu cred ca poti sa o faci sa te placa poate doar sa te simpatizeze...big grin