| RKFloryyST a întrebat:

Sall...aaa cred ca m-am indragostit de "profu" de muzica (elev de a 12-a)...a vrut sa ma prinda de nas, facea cu buzele spre mine ca si cum m-ar fi sarutat si imi trage cu ochiul. Ce inseamna? si ce sa fac? si eu ca o fraiera i-am aratat degetu' mijlociulaughing

Răspuns Câştigător
| xLove a răspuns:

Fiecare profesor are un/o elev/a pe care o simpatizeaza mai mult. Poate e doar asta. Sau. poate s-a indragostit de tine. Ai putea intra in dialog cu el, si sa incerci sa-ti dai seama ce simte pentru tine.

Bafta!

17 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Bine ai facut!
Chiar asta merita sa-i arati tongue

| RKFloryyST explică (pentru evenso):

big grin

| BaIeTzaS a răspuns (pentru evenso):

Bine zis! xLove tu de ce vrei sa bagi fata in asa ceva eu nu cred de fapt nu este deloc normal!

| xLove a răspuns (pentru BaIeTzaS):

De ce nu? Si ea, si profesorul ei sunt oameni! Chiar daca ar fi iubiti, asta nu ar insemna ca trebuie sa o favorizeze la scoala.

| xLove a răspuns (pentru BaIeTzaS):

Ma scuzihee hee De fapt, el nu e profesorul eihappy Ti-am dat replica gresitahappy

| Rumi a răspuns:

Da-l in masa de "prof". E pedofil. Nu-l mai baga in seama.

| RKFloryyST explică (pentru Rumi):

E un elev... asa zis "prof"

| Rumi a răspuns (pentru RKFloryyST):

Ok, am inteles, de asta am pus cuvantul intre ghilimele. Si oricum, daca lumea ii spune prof o face pentru ca tu i-ai spus asa. Iar daca ai explicat o data cum sta treaba e de ajuns. Nu fi pisaloaga.

| Xtadelo a răspuns:

Si te cosideri fraiera pentru asta? laughing
Bravo tie!

| minaj a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))))) maxim laughing))))

| UkD a răspuns:

Doamne sfinte, lasate de meserie... oricum are salariu mic si clar mai mult sa stai cu un prof, nu inseamna altceva pentru mine decat sa fi materialist, so was zur holle = ))

| RKFloryyST explică (pentru UkD):

Nu e prof...e un elev

| UkD a răspuns (pentru RKFloryyST):

Si atunci, mare chestie, e ceva normal si simplu...o.O

| xDeyaa a răspuns:

Cred ca te place =]]

| VTR a răspuns:

Idk. nu stiu ce sa zic. daca iti place de el si poate si lui de tine. dc sa nu-i arati asta? : )))