| Prieten a întrebat:

Sall all.Am 1. 50 inaltime si 40kg.As vrea sa stiu dc am burta putin in afara. Un pr de al meu ii putin mai scund ca mine si are aceeasi greutate si nu are burta scoasa.Cum as putea sa o fac normala?

Răspuns Câştigător
| jstRadu a răspuns:

Poate prietenul tau face sport si in loc de tesut gras are fibra in alte zone ale corpului.
Daca ai probleme cu burta cele mai simple exercitii sunt abdomenele, sunt o gramada de "programe" pe internet pe care le poti urmari in vederea obtinerii rezultatului dorit happy.

4 răspunsuri:
| naitreaba a răspuns:

N-are nimic daca se vede burta putin in afara, si eu am 16 ani si 70 kg si am putin burta in afara, dar foarte putin, eu cred ca arat bine asa.

| SOoare a răspuns:

Buna, eu sunt fata si am avut aceeasi problema (sunt fata) si faceam cate 30 de abdomene pe zi. 30 seara inainte de culcare si 30 dimineata, tu daca esti baiat poti sa faci mai multe. Multa bafta!

| SOoare a răspuns:

Scz de raspunusul alalaughing vorbeam la telefon si nu am fost prea atenta ideea era ca sunt fata si ca faceam cate 60 de abdomene pe zi. 30 dimineata si 30 seara!

| NickP a răspuns:

Incearca sa o tragi tu, si tine-o asa( nu foarte tare, doar putin)... pana la urma o sa ti se obisnuiasca asa, si nu o sa mai stea "in afara".

E doar o sugestie, la mine a functionat tongue