| Robieski a întrebat:

Sall all! Am nevoie de ajutor. E o poveste lunga....Deci:
CAPITOLUL 1: Am 15 ani ies afara cu bicicleta sau la fotbal cu mai multi baieti cam de aceeasi varsta cu mine (intre 12 si 17 ani) intr-un parc unde e si o groapa imensa (se va contrui acolo ceva candva) iar acolo vin niste copii batuti in cap (intre 5 si 10 ani) cane fura mingea si o arunca peste gard, ne injura fara sa le zicem nimic, arunca cu pietre in noi, ne scuipa, s. a. Problema e ca atunci cand merg la parintii lor CU FILMARE (ii filmam pe telefoane ca sa avem dovezi) parintii lor ne spun ca ar trebui ca noi sa nu ne mai jucam cu acesti copii (dar noi nici nu-i bagam in seama) si sa avem noi grija cum ne comportam (deci cu alte cuvine sa-i crestem noi fiindca ei nu pot (O_o). Bun dar ieri era unu sa-mi sparga capul cu o pavela (pietre care se pun pe trotuare) si am cedat nervos si am inceput sa tip la ei si sa-l iau pe unu la bataie si imediat a venit el cu parintii lui si cu tot neamu' si m-o luat la cearta si cica o sa cheme politia data viitoare.
CAPITOLUL 2: Mai de mult vroiau tot acesti copii minunati sa OMOARE o pisica care pur si simplu o aparut in parc... asa ca l-am facut poze si am chemat protectia animalelor (mama lucreaza in domeniu si mi-a fost usor sa-i chem) iar acesti copii talentati in ale minciuni au spus ca cica EU I-AM LUAT LA BATAIE SI I-AM OBLIGAT SA OMOARE PISICA! Norocul meu a fost de un vecin care vazuse totul de la geam si a spus adevarul si in plus o aratat filmarea de la camerele video pe care le are (pe ele nu se vedea pentru ca nu erau indreptate spre parc, dar se auzea cum ii rugam sa lase pietrele si sa plece acasa)
Si am uitat sa spun ca atunci cand m-au enervat tare am inceput sa tip tare (niciodata nu am mai reusit sa tip atat de tare si cu atatia nervi) incat copii au stat cam 5 minute cuminti (cred ca de frica)
Deci concluzia este ca sa ii cresc eu pe acesti copii minunati?
Ce as putea face ca sa ma lase in pace? MI-au promis ca o sa-mi faca pana la bicicleta daca mai merg la ei si "II DERANJEZ"!

5 răspunsuri:
| AleAlexandraIdk a răspuns:

Hm,am stat sa citesc toata povestea, si sunt de parere ca ar trebui sa va schimbati locul de "joaca" altfel nu veti scapa de ei big grin

| Robieski explică (pentru AleAlexandraIdk):

Pai nu avem alte locuri...alt loc mai "apropiat" este la distata de 30 min si in caz ca e un bosorog ne fugareste...

| AleAlexandraIdk a răspuns (pentru Robieski):

Atunci nu stiu, luati si voi atitudine fata de ei, mai ales ca sunteti mai mari, si daca va spun parintilor nu au ce sa va faca, nu au drept asupra voastra big grin big grin

| Robieski explică (pentru AleAlexandraIdk):

Ti-am zis ca am inceput sa tip la ei si doar 5 min au stat...

| AleAlexandraIdk a răspuns (pentru Robieski):

Incearca sa pari periculos, mimeaza bataia, poate ii sperii, fa te ca vrei sa dai in ei, altceva nu stiu big grin