| XoXo4you a întrebat:

Sall all :
~Am o prietena care a luat-o pe un drum gresit de cand i-a murit mama.Acum sta cu tatal ei dar si el o sa moara curand pentru ca e batran.Aceasta fata are un prieten care cica are relati nu tocmai bune si nu face lucruri prea bune si ea tine la el si crede ca si el tine la ea eu si inca o fata incercam sa ii bagam mintile in cap dar nu ne asculta.Ne e frica sa nu ajunga si ea rau. Ce putem face?
~Acum doua veri cand eram la tara un baiat s-a indragostit de mine. Zicea ca ma iubeste se uita la mine intr-un fel anume dar eu il evitam. Mi-a aflat numarul de telefon si eu l-am rugat sa nu ma mai sune si nu m-am mai sunat niciodata dar apoi mi-a aflat id-ul si eu i-am dat ignor.Acum am inceput sa tin la el cred ca il iubesc si ai mei nu ma mai lasa la tara. Ei nu stiu ca il plac.Cum pot sa il uit ma gandesc mereu la el si mereu cand uit de el cineva imi aduce aminte.Si credeti ca ma mai tine minte? Acum cred ca are o iubita...Eu nu am nimic impotriva e mai mare ca mine dar eu tin la el si nu suport aceasta idee.
~

2 răspunsuri:
| andreeaandreia18 a răspuns:

Incercati sa ii fiti alaturi tot timpul si ea cu timpul isi va da seama de greselile ei si a le prietenului ei...si va va multumi voua ca ia-ti fost alaturi. Bafta!

| Muffin129 a răspuns:

1. E o situatie cam complicata asta cu prietena ta pentru ca, stii cum se spune, dragostea e oarba si nu tine cont de ce zic sau ce cred ceilalti... e destul de traumatizanta moartea unui parinte(si crede-ma, stiu ce spun), iar eu cred ca ea a incercat intr-un fel sa isi domoleasca durerea din suflet si l-a gasit pe el...ma rog, nu prea stiu povestea prietenei tale, dar ideea e ca tot ce puteti face e sa incercati continuare sa o aduceti cu picioarele pe pamant si eventul sa ii gasiti voi un prieten mai potrivit, spunandu-i intruna "uite cum se uita la tine baiatul ala " si chestii de genul pentru ca in timp s-ar putea sa ajunga ca si ea sa il placa pe tipul propus de voi
2. Pai, daca nu ti-l poti scoate din minte, inseamna ca, chiar il iubesti si ai putea sa reiei legatura cu el, vezi daca ii mai tii minte adresa de mess sau poate ii mai tii minte numele ca sa il gasesti pe facebook, iar daca dai de dansul, intra in vorba cu el, intreba-l daca te mai tine minte si alte lucruri pentru ca, sincer, daca ai ajuns sa il iubesti, iti va fi cam greu sa ti-l scoti din minte.Pe de alta parte, s-ar putea sa ai doar impresia ca tii la el.
Incearca sa filtrezi cu alti tipi si poate ca vei ajunge sa iti placa de unul din eiwinking
sper ca te-am ajutathappy