Pai daca el te-a placut foarte MULT sigur nu si-a uitat sentimentele fata de tine,cum nici tu fata de el[cred],cred ca pentru[si pentru tine] el e mai greu sa treaca peste o asemenea veste...
Voi nu puteti forma un cuplu, gandeste-te daca ati face copii acestia ar iesi cu malformati.
Stai linistita si inceaca sa-l uiti, poate cine stie peste mai mult timp cand o sa va vorbiti din nou o sa va adceti aminte de asta razand! Capul sus!
Pup!
Doamne te crezi in filme? Cum sa afli abia acum ca ti-e verisor? Daca faceti copii o sa moara sau sa iasa cu 2 capete etc...fff straniu deci gaseste-ti altu sunt milarde! Funda!
Nu cred ca e vorba de asta,dar sunteti verisori.Poate pentru el acest lucru il deranjeaza momentan.Poate o sa se obisnuiasca si in timp,veti vorbi. Faptul ca sunteti verisori cred ca i-a dat un pic de gandit. Pune-te in locul lui, daca ai afla asa ceva ce ai face? Incearca sa-l suni sa-i explici ca faptul ca sunteti verisori nu trebuie sa il determine sa nu mai vb cu tine. Si de sentimente nu prea pot sa spun pentru ca, nu cred ca e normal ca 2 verisori sa se poarte asa dar in cazul tau, e putin mai complicat.Totusi incearca sa faci ceea ce ti-am spus si chiar daca nu vr sa vorbeasca cu tine, incearca si incearca pana o va face.Asa am patit si eu dar noi nu suntem verisori, el pur si simplu nu vrea sa vorbeasca cu mine. Oricum BAFTA!
fundita?
Chiar nu stiu ce sa mai fac am incercat sa-l uit, dar nu pot tot cu gandul la el is in fiecare clipa