La drept vorbind, în prezent inimile rănite se înmulțesc mai repede decât imbecilii.
Ideea e că noi suntem cei care nu prea știm cum să facem față.
Nu trebuie să ne oprim la o singură persoană, în jur sunt altele pe care cu părere de rău nu le observăm.
Trăiește, hrănește-te cu clipe sincere și pure, lasă-i încolo pe cei cărora nu le pasă de tine, schimbă-ți direcția și o să vezi că viața e altfel decât pare.
În aceste momente, cel mai mare suport moral ar trebui să vină din partea prietenilor pentru că de multe ori de unii singuri nu ne simțim în măsură să facem față la toate.
Durerea nu ar trebui să fie decât un fleac pentru un bărbat, ridică fruntea sus. și trăiește omule!
baftă :*
De ar fi asa usor sunt cu moralul la pamant nu il pot ridica...
Asta crezi tu, pentru că tu ți-ai vârât în cap că gata, eu nu mai pot să mă ridic, că altele înafară de ea nu mai sunt.
Dar înțelege. indiferența -->singurătate-->durere-->depresie-->boală-->moartea.
și pentru ce oare toate astea?
și dacă stai bine să te gândești, oare chiar are rost să-ți irosești atâta timp pentru o persoană care nu merită?
Cuvintele noastre s-ar putea să nu însemne nimic azi, dar mai târziu o să realizezi că ai greșit.
Stiu ce fac si cat gresesc dar asa simt si aici sunt 6 fete nu una...
: x
in fine in lumea asta tot e cineva si pentru mine Sper...
Aici ai dreptate!
Sa iei su prietenii la un suc..in club, jucati un biliard si te imbeti.mi se pare cea mai buna solutie.ce dracu suferi pentru o fata care sigur e urata cu spume si pentru ca te-a vazut indragostit, profita.Traieste-ti viata!