Pfai daca "taca-taca" toata ziua si nu vorbeste ce trebuie, trebuie so mai palmuiesti si cu o injuratura! Pfai el nu e suparat pe tine, el doar incerca sa iti explice ca nu e bine ce ai zis in acel moment, crede-ma ca si eu fac asa, hai o seara buna :*!
Poate ca ii pare rau pentru ce a facut si de aia se comporta asa. Vrea ca u sa il ierti Sfatul meu este sa il mai lasi o perioada sa vezi cum se comporta si ce are de gand si apoi sa te hotarasti daca il ierti sau nu
Fi cu ochii pe el
Ce inseamna cand iti da 2 palme si se preface ca si cum nimic nu s-a intamplat? Chiar si daca era in totalitate vina ta tot ar fi trebuit sa-si ceara scuze. Sfatul meu:fugi de el cat de repede si departe poti...
Inseamna ca e un tampit in toata regula si ca nu merita decat sa alunece pe un tobogan cu lame dupa care sa pice intr-un butoi cu spirt sanitar fiert sper ca ti-am fost de ajutor...fiecare are nervi dar daca ar fi un prieten adevarat nu ar vorbi asa cu tine
Acum regreta cele spuse si se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...Insa daca observi ca ii pare rau cu adevarat, ar trebui sa-l ierti avand in vedere ca ai o parte din vina...si...sa speri ca nu se va repeta, fiindca odata ce si-a permis, foarte probabil sa se mai intample si data viitoare fara sa mai aiba scuza ca l-ai fi provocat.
Nu cumva i-ai dat si tu motive de a vorbi urat, adica i-ai dat de inteles ca ti-ar place asa ceva?
Nu stiu...nu a fost prea tare vina mea... el avea nervi si l`am mai enervat si eu si i-am mai zis si k vorbeste cu mine cu fite si el s`a enervat si a inceput sa vorbeasca ft urat si eu m`am suparat si de atunci nici nu ma mai uit la el cu toate ca el tot vorbeste cu mine...( pana si cand am scuipat guma m`a intrebat ce am scuipat )
Inseamna ca e un ipocrit... Sau... sunt genu de chestii care nu vrei sa le spui, dar le spui cand esti nervos... Problema este ca acel om este cat se poate de "natural" cand e nervos... Chiar daca in viata de zi cu zi nu-ti zice lucrurile alea daca t-i le spune cand e nervos inseamna ca le crede... daca nu el in mod constient atunci subconstientul lui sigur crede asta. Parerea mea este ca ar trebui sa-l lasi in pace... Sa nu-ti mai bati capul cu el, dar alegerea iti apartine.
Sunt j eu in aceeashi situatie...
nu stiu.parerea mea este ca sa ii mai dai o sansa.
ii pare rau k a vb urat cu uh sj de aceea face aceste lucruri...
succes:*
Pai cred ca regreta si vrea inca o sansa... dc nu i'o acorzi si daca vrei intr-adevar sa stii dc a vb urat atunci iesiti la un suc sau intr-un parc si incearca sa deschizi tu subiectul... dar delicat