Hei iti spun sincer ca in viata o sa ia parte de multe probleme si saa te sinucizi nu e solutia ce mai bine e sa-ti gasesti un prieten buna cu care sa vorbesti crede-ma cand cazi odata si odata trebuie sa te ridici.Si in legaura cu pierderea a vuta tatal taue inca cu tine chiar daca nu vezi el te acolo.Iar prietenul pe care tu il doresti poate fi si un caine eu iinainte era foarte suparata si atal meu mi-a adus un caine totul s-a schimbat radical inainte n famili mea erau doar lacrimi acum apar i zambete.Dar daca vrei un prieten uman putem tine legatura si poate te pot ajuta.OK sper ca te-0am ajutat!:3
Ei bine. am si eu un "catel" ( este atat de mic si dragut in cat nu il pot numi caine ) pe care il iubesc neconditionat, insa nu pot vorbi cu el , sau as putea sa ii spun problemele mele insa daca imi raspunde trebuie sa ma duc la un control , m-am gandit la scrierea unui jurnal insa nu sunt foarte bun in ceea ce priveste ascunsul obiectelor . In ceea ce priveste propunerea ta. nu stiu ce sa zic , 50% as dori sa tinem legatura. totusi lasa-mi un id de messenger. Iar tomica, e greu sa gasesti o persoana dispusa sa te asculte, si ai nevoie si de timp pentru a cunoaste acea persoana deoarece nu poti cunoaste o fata in club aseara si azi sa ii zici ce probleme ai tu acasa. Eu nu vreau sa ma sinucid insa pe zi ce trece ajung la concluzia ca aceasta este metoda cea mai sigura si rapida de a scapa de suferinta
Nu stiu ce sa zic in legatura cu propunerea ta, dar totusi lasa-mi un id de mesenger
Uite. Asta e id meu :gregarstefana@yahoo.com
Hey,pai daca esti in depresie nu e o solutie sa te sincizi, trebuie sa fi puternic pentru tatal tau, si ar fi foarte bine daca ti-ai gasi o prietena care sa te asculte si sa te inteleaga
Andra0987654321 întreabă: