Pff...asta nu e prietenie cine stie ce zice pe net si face altceva in realitate... daca nu vrei sa renunti deloc la preitenia asta vorbeste cu ea si spune-i ce te deranjaza, daca intelege bine daca nu da-o ***ca gasesti alte prietene oricum ai sa vezi ca va "veni"la tine cand va avea nevoie sfatul meu e sa o tratezi cum te trateaza ea si daca se simte o sa regrete, si gaseste-ti si tu prieteni in realitate ca e mai bine pentru tine Bafta
Daca nu se va intoarce la tine curand si nu te va baga in seama decat atunci cand va avea ea ajutor, inseamna ca nu iti este prietena adevarata... ca mai mult te-a folosit.
P.S. si mie mi s-a intamplat la fel si stiu cum este.se preface ca sunteti cele mai bune prietene.si in rest se intampla exact cum ti s-a intamplat si tie. Oricum, daca esti convinsa ca nu iti este o prietena adevarata care stie sa te pretuiasca si care iti e mereu alaturi, atunci BAFTA in gasirea unei noi si frumoase prietenii!
...si uneori ( si spun tot din experienta ). oamenii cunoscuti de pe net. oricat de buni ti se par la prima vedere, nu sunt de prea mare incredere
Diorrus întreabă: