Am patit-o si eu.Si nu o data.Si eu sunt cam la fel ca tine le zic lucrurilor pe nume si prea putin ma gandesc la consecinte. Urmarearea multa sinceritate cu personele nepotrivite dauneaza grav vietii sociale.Cu timpul insa am invatat sa cunosc oamenii de langa mine, insa se pare ca nu suficient, tocmai de aia gustul tradarii e al naibii de amar si inca il mai simti chiar daca a trecut ceva timp si inca mai esti prieten cu persoana respectiva. Poate ca treci cu vederea momentul tradarii si o ierti dar de uitat e greu.Cine s-a ars cu ciorba sufla si in iaurt, deci
Un gram de precautie nu strica
Pana la urma tot singuri suntem indiferent de cati prieteni am avea
Da am o gramada si ai stiu asa ca nu le spun tot ce le spune cineva prietenilor adevarati
Tu vorbesti ca o moara stricata, nu pui punct si virgula, de aceea textul e greu e citit si inteles. Scrie mai concis. Si alta, nu da bine ca o fata sa vorbesca 'pe interes '. Corect se spune: ' s-a folosit de mine '. Lasand criticile deoparte, eu cred ca tu-ti impui aceasta zapaceala, aceasta indepenenta. Castigi simpatie, dar pierzi din feminitate. E clar ca acea prietena nu ti-a fost o prietena adevarata, dar ai pierdut pe mana ta cum se spune la pocker. Data viitoare, deschide mai bine ochii, mama ta trebuie sa-ti fie cea mai buna prietena. Crezi ca ea ar fi procedat ca prietena ta?
Eu prefer sa nu am prieteni. Mi-am dat seama ca multi dintre cei care in fata sunt cei mai buni colegi, amici etc. pe la spate barfesc despre tine fara nici o jena. Am patit sa aud discutii despre mine fara ca persoana respectiva sa stie ca o aud iar cand am aparut parca era din alt film. Nu degeaba se spune,, fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur". Bafta la prieteni sinceri!
Nu stiu ce sa spun, persoanele de genul acesta sunt recunoscute dupa ce comit acea" greseala" ce le sta in caracter.si sunt multe mai multe decat putem crede.eu am avut parte de multe "prietene" cu 2 fete.si nu pot spune ca am trecut peste acum.suntem prietene dar conversatia noastra se rezuma la "salut","salut" "ce mai faci?","cum merge cu scoala?". si cam atat ce era inainte oricum nu mai poate fi. Si pot spune ca am trecut foarte greu de la lumea mea roz la realitate, si m`am izbit rau cu capul de perete cand am aflat parerea sa despre mine. exact ca si tine la inceput nu credeam dar sti si tu cum se spune ti se spune odata ii faci prosti inca odata ii faci prosti dar daca continua sa ti se spuna. intelegi si m`am informat si am purtat o discutie cu ea in care ii ceream sa`mi explice de ce s`a prefacut ca-mi e prietena.si apoi ->> totul a facut pocc si gata prietenie, incredere tot. am sfuerit u timp apoi am incercat sa`mi gasesc prieteni noi de care am bucur acum.[bafta:*]
Am patit si eu ca tine o sa te impaci cu acea persoana " daca rupi nodul unei prietenii orcat il vei lega nodul va ramane"
Mi s-a intamplat si mie sa am prieteni falsi. Cea mai buna prietena zicea de mine ca eu nu am avut incredere in ea, si ii era si ciuda pe mine pentru ca eram cu un baiat pe care il placea si ea iar el nu a vrut sa fie cu ea. Mai bine cele mai importante secrete tinele pentru tine si nu le zice la nimeni.
Fosta pr a mea si-a dat arama p fata cu 2 zile inainte de ziua mea. a pre sa isi perteaca ziua cu o fata pe care o cun de juma de an.decat sa stea cu mine si cu pr mei.pe care ne cunoaste de 4 ani.
Da mi s-a intamplat si mie.si inca mi se intampla.eu sa tin la ea si sa o cred cea mai buna prietena
Mi s-a intamplat si mie
Se pare ca prietenii falsi nu ocolesc pe nimeni.
Insa mereu vei gasi alti oameni care chiar isi doresc prieteni adevarati in preajma lor si care te vor ajuta mereu la bine si la rau... Chiar daca o vreme te vei simti singura si vei simti ca nimeni nu te vrea de partea ei/lui peste cateva zile va rasari soarele in viata ta si totul va fi bine. Tot ce trebuie sa faci este sa uiti de persoana respectiva si chiar daca va veni inapoi implorandu'te sa va impacati nu trebuie sa faci aceeasi greseala din nou. In schimb o poti considera o prietena dar NU cea mai buna; altmiteni vei avea de suferit din nou
Sper sa-ti fiu de ajutor :*
Sincer am patit si eu asa ceva:prietena mea cea mai buna era invidioasa pe mine si mi-a furat iubitul, imi venea sa mor, dar totul e trecator, cu ea nici nu mai vorbesc dar o facs a feisi mai invidioasa iar ea umbla dupa mine ca un catelush.Cu asa fata nu trebuie sa prietenesti si ai mai putea avea incredere in cineva doar sa stii de ce e in stare dar un lucru iti spun,, Prietenele adevarate nu exista, dragutzo", multi mi-au spus acest lucru si cind am simtzit pe pielea mea atunci mi-am dat seama cita dreptate au cei mce zic acest lucru, nu zic sa nu ai o prietena buna pentruka e bine cind ai pe cineva cind poti s aplingi pe umarul lui, sa ii povestesti intimplarile placute si cele mai putin placute dar oricum in aceasta lume rea si invidioasa e mai bine sa nua i incredere in nimeni...
•ღ♥→MaDuTzA←♥ღ întreabă: