| Nyky_4856 a întrebat:

Sall allz! am si eu nevoie de un sfatsadprietenul meu nu a intrath deloc azi pe mess si ma intrebam dc? credeam ca nu vrea sa vb cu mine! asa ca ma cautath daca e pe invisible! era pe invisible! l-am intre,, cf iubithule?happy"iar el nu a raspuns nimicsad! apoi era offline! nu inteleg dc dar inainte mereu ma alinta imi spunea ca ma iubeste mult etc! acum nu prea intra pe mess si de obicei sta pe inv! m--as saturath sa se tot intample asta! plss, help meeecryingcryingcryingcryingsadsad:

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Daca azi e prima zi in care se intampla asa nu cred ca ai motive d ingrijorare. poate are o zi mai proasta, poate ca azi nu are chef sa vb cu nimeni, nici macar cu tine.si tu ai avut zile din alea nu? si cred ca e mai bine sa il lasi in pace daca e asa.
daca asta se intampla d mai mult timp incearca sa stai d vb cu el despre asta.intreaba-l cat se poate d calm dc nu mai e atat d atent cu tine ca si pana acum.sa nu ridici tonul la el si nu fa scandal, deoarece o sa se simta atacat si o sa il enervezi f rau si nu mi se pare un motiv destul d grav pentru o cearta. poate ca pur si simplu se simte sufocat si nu mai vrea sa stea sa vb cu tine non stop. poate ca pur si simplu vrea un pic d spatiu. uite. d ex eu cu fostul meu iubit nu vorbeam aproape deloc p mess.eram online aman2 dar daca nu era ceva important nu ne deranjam unu p celalat.

6 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pai suna`l. si intreba`l de ce te ocoleste. daca s`a intamplat ceva de nu vrea sa mai vorbeasca cu tine

| dedesh a răspuns:

De obicei site-urile de detectare pentru id-urile care sunt pe off, on sau invisible nu sunt intotdeauna asa bune.crede-ma le-am testat.intalniti-va si intreaba-l de ce poarta asa cu tine.intreaba-l daca ai gresit cu ceva fata de el si de ce si-a schimbat atitudinea fata de tine.fi sincera si spune-i ce te deranjeaza. e cea mai buna solutiehappy

te pup!

| Anna98Anna a răspuns:

Daca u spui ca nu ii sta in fire sa faca asa ceva poate i-a aflat cineva parola si de aceea sta ala sau aia pe inv si nu vb cu tine. Sper ca te-am ajutat.

| ioana181 a răspuns:

Nu avem noi de unde sa stim ce e in capul lui si daca are sau nu motive sa te ignore. De curiozitate: de ce pui un "H" dupa "T"?

| Georgysupergirl a răspuns:

Dar pe ce pagina ai cautat daca este invisible? pentru ca si mie mi sa imtamplaty am cautat er invisible am cautat de 2 ori inca si a 3 oara mi-a fost offline. si deci pe invisible pr meu cel mai bun niciodat anul sta paginele acelea gresesc si daca prietenul tau nu a intrat pe mess poate i-a cazut netu sau poate i s-a intamplat ceva sau pur si simplu nu a avut chefwinking:X:* succes:X:*

| paramore a răspuns:

thinking nu intotdeauna sunt bune chestiile alea asa ca bazeaza-te numai pe ceva real... o discutie deschisa, fata in fata, te va lamuri