Daca azi e prima zi in care se intampla asa nu cred ca ai motive d ingrijorare. poate are o zi mai proasta, poate ca azi nu are chef sa vb cu nimeni, nici macar cu tine.si tu ai avut zile din alea nu? si cred ca e mai bine sa il lasi in pace daca e asa.
daca asta se intampla d mai mult timp incearca sa stai d vb cu el despre asta.intreaba-l cat se poate d calm dc nu mai e atat d atent cu tine ca si pana acum.sa nu ridici tonul la el si nu fa scandal, deoarece o sa se simta atacat si o sa il enervezi f rau si nu mi se pare un motiv destul d grav pentru o cearta. poate ca pur si simplu se simte sufocat si nu mai vrea sa stea sa vb cu tine non stop. poate ca pur si simplu vrea un pic d spatiu. uite. d ex eu cu fostul meu iubit nu vorbeam aproape deloc p mess.eram online aman2 dar daca nu era ceva important nu ne deranjam unu p celalat.
Pai suna`l. si intreba`l de ce te ocoleste. daca s`a intamplat ceva de nu vrea sa mai vorbeasca cu tine
De obicei site-urile de detectare pentru id-urile care sunt pe off, on sau invisible nu sunt intotdeauna asa bune.crede-ma le-am testat.intalniti-va si intreaba-l de ce poarta asa cu tine.intreaba-l daca ai gresit cu ceva fata de el si de ce si-a schimbat atitudinea fata de tine.fi sincera si spune-i ce te deranjeaza. e cea mai buna solutie
te pup!
Daca u spui ca nu ii sta in fire sa faca asa ceva poate i-a aflat cineva parola si de aceea sta ala sau aia pe inv si nu vb cu tine. Sper ca te-am ajutat.
Nu avem noi de unde sa stim ce e in capul lui si daca are sau nu motive sa te ignore. De curiozitate: de ce pui un "H" dupa "T"?
Dar pe ce pagina ai cautat daca este invisible? pentru ca si mie mi sa imtamplaty am cautat er invisible am cautat de 2 ori inca si a 3 oara mi-a fost offline. si deci pe invisible pr meu cel mai bun niciodat anul sta paginele acelea gresesc si daca prietenul tau nu a intrat pe mess poate i-a cazut netu sau poate i s-a intamplat ceva sau pur si simplu nu a avut chef:X:* succes:X:*
nu intotdeauna sunt bune chestiile alea asa ca bazeaza-te numai pe ceva real... o discutie deschisa, fata in fata, te va lamuri